Only for women : Как да предпазим косата си , когато използваме преса ?! Как да предпазим косата си , когато използваме преса ?!

18
Добави коментар
onlyforgirl
onlyforgirl

Как да предпазим косата си , когато използваме преса ?!
Жените са много суетни. За тях е много важно да изглеждат добре , дори и под душа . Всяка втора жена ежедневно използва преса , маша или сешоар за да оформи косата си. Всяка една от тях е забелязала , че това вреди на косата й , изсушава я , гори я , и тя цъфти повече. Красотата изисква жертви. Много е важно да използвате продукти , които предпазват косата ви. В противен случай ще ходите с оформена , но изгоряла коса и след 10 години ще имате два косъма на главата си . 

Кристали за коса – те се използват при суха , изтощена и увредена коса. Придават и блясък , мекота и добър вид. Не се препоръчват , ако сте с бързо омазняваща се коса. Изсипвате много малко количество , колкото грахово зърно и нанасяте по краищата на косата си , преди да използвате преса , маша или сешоар . Така ще я предпазите от горене.Термозащитен спрей – защитава ежедневно увредената и изтощена коса. Обогатени са на витамин B5,B3 и колаген . Придават обем и блясък на косата . Впръска се в  подсушена с кърпа коса и след това се пристъпва към обработка. Може да го използвате и на суха коса , без отмиване.Маска или балсам за коса – използването на маска или балсам за коса е задължително. Помагат косата ви да не се заплита и се разресва лесно , като предотвратява и нейното накъсване. 
сподели бутон
ИМЕ