Кой облече най-стилните тоалети на Оскарите » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като цялата шумтевица около церемонията по връчването на престижните филмови награди Оскар приключи, сме готови да раздадем един по-различен тип призове и признания – тези за най-стилни тоалети.

Любимите ни знаменитости и всепризнати модни икони разходиха по червения килим модели от последните колекции на топ дизайнерите, които бяха представени само преди дни на седмицата на модата в Ню Йорк или малко по-рано – на Седмицата на висшата мода в Париж. Както винаги, разбира се, определено имаше лица, които се отличиха сред тълпата и получиха похвалните коментари на водещи модни редактори, журналисти и блогъри.  На нас ни допадна огромното разнообразие от цветове и материи, които ясно предвещаваха идването на дългоочакваната пролет в Холивуд. И макар стилните тоалети да не донесоха Оскари на всички, то непременно ще останат запомнени за много, много дълго време.

Ние, разбира се, набързо си спретнахме списък с любимите си бляскави визии по време на Оскарите и сега сме готови да го споделим с вас! Ето ги и нашите номинирани: