Тестовете за Бременност Отчитат ли Цветна Бременност

1
Добави коментар
silence
silence

Тестовете за Бременност Отчитат ли Цветна Бременност

В статията тестовете за бременност отчитат ли цветна бременност, ще разкажем много накратко какво е цветна бременност, кой са нейните признаци и по-ясни симптоми, защо се случва това и как тестовете за бременност разкриват цветна бременност. Преди да ви дадем яснота по този въпрос, скъпи дами, е необходимо да припомним какво точно представлява състоянието, наречено ,,Цветна Бременност”? Такъв вид бременност е сравнително често срещана и се възприема като нормална бременност, която обаче е съпътствана от отделяне на известно количество кръв всеки месец, което наподобява менструално течение и съвпада с периода на цикъла на жената. Именно това кървене е причина понякога жената да не разбере, че е бременна в началото на бременността и това да доведе до объркване на много жени. Признаците за цветна бременност също не се различават от тези на нормалната. Част то симптомите при цветна бременност са следните: налични са сутрешните неразположения, покачването на теглото, болките и увеличаването на големината на гърдите, промените в настроенията и т.н. Цветната бременност времетрае различно при всяка жена, тя може да се наблюдава през всичките 9 месеца, но може да се наблюдава и само в първите няколко месеца след самото забременяване. Трудно е да се обясни защо точно се получава това състояние наречено от хората – Цветна Бременност. Някои специалисти го отдават на хормоналните промени в тялото на жената, когато поради някакви нарушения в тях – матката не е с изцяло изчистена лигавица, а това пречи на образуването на плацентата и се получава кървене. Ако цветната бременност продължи само през първите месеци, причина за нея може да бъде и прикрепянето на плода към стените на матката, които са много богато кръвоснабдени. Понякога цветната бременност е възможно да бъде симптом и на извънматочна бременност или на друго заболяване, затова консултацията със специалист гинеколог е не препоръчителна, а задължителна, за да сте спокойни мили дами. Ако имате промени в менструацията, които ви съмняват и някои от признаците на бременност, незабавно си вземете тест, за да не застрашите развитието на плода и да вземете нужните мерки за една здравословна и лека бременност.

Могат ли тестовете за бременност да отчетат цветната бременност? Отговорът е категорично ДА! Тестовете за бременност, които се продават в нашата аптечна мрежа, са много надеждни. Почти всички производители са описали в техните листовки на продуктите, че отразяват  верен резултат в около 99.9 % от случаите. Така че напълно може да се доверите на един лесен за използване тест за бременност от всяка една аптека. Всички те са на един общ принцип, а именно чрез малко количество от вашата урина, те засичат наличието на човешкия хормон хорион гонадотропин, които започва да се произвежда в тялото ви от момента на имплантирането на плода в матката. Точно поради тази причина хормонът хорион гонадотропин се нарича от повечето хора хормон на бременността. Засичането на хормона се случва в рамките  на 8-10 дни от зачеването, а хормонът на бременността достига нивата, при които може да бъде засечен след около 4 дни от този момент. Така че, ако знаете деня, в който може все пак да сте заченали, но имате кърваво течение, подобно на менструация, може да се съобразите с гореспоменатото и да си направите тест за бременност у дома. Ако пък не знаете кога може да сте били оплодени, но имате симптоми на бременност, въпреки месечното си кървене, се обърнете към гинеколог, който ще ви направи кръвен тест и ултразвук и ще определи най-точно състоянието ви.

Вече знаете отговорът на въпроси от рода на: „Отчитат ли тестовете за бременност цветна бременност“, „Мога ли да разбера чрез тест за бременност дали имам цветна бременност“, „Тестовете за Бременност Отчитат ли Цветна Бременност“, „Тестовете могат ли да открият цветна бременност“, „Отчитат ли тестовете цветна бременност“ и т.н. Това са част от въпросите който ни изпращат наши читатели по електронната поща.

Да така е, напълно може де се доверите на тестовете за бременност в 99,9%! Няма как тестовете за бременност да не отчетат цветна бременност. Надяваме се статията да ви е харесала и да е внесла някой ясноти около вашата бременност. Желаем ви една лека и здравословна бременност. Продължавайте да ни питате, а ние ще ви отговаряме. Успех от екипът на Bremennost.bg (Бременност.бг).

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :)Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели 🙂 Дано сме били полезни – Обичаме Ви!

Категория: Бременност