Каква гривна да си избереш според зодията | Teenproblem.net

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Ако вярваш в зодиите, сигурно ще искаш да знаеш какво бижу е подходящо за твоята зодия. Ще обърнем внимание на гривните с камъни, които винаги са актуални.

 

Овен – за представителите на тази зодия е подходяща диамантената гривна. Диамантът може да помогне на овните да подобрят самооценката си и да повишат социалния си статус.

 

Телец – на телците им отиват златните гривни с камъни като опал и сапфир. Представителите на тази зодия предпочитат малките, изящни бижута и избягват едрите и груби аксесоари.

 

Близнаци – вкусът на близнаците се променя с течение на времето. Но като цяло на тях им отиват благородните метали в комбинация със скъпоценни камъни.

 

Рак – голяма част от представителите на тази зодия вярват в зодиите. Те харесват деликатни и фини модели с опал, перли и аквамарин.

 

Лъв – на лъвиците им отиват гривни с по-масивна структура от благороден метал и с камък Сваровски.

 

Дева – девите обичат да носят бижута, които имат религиозни послания. На тях им отиват нежни бижута, изработени от дърво, полускъпоценни камън и др.

 

Везни – представителите на тази зодия харесват бижута, които имат перфектна визия и са със скъпоценни камъни. Най-много им отиват диамант и опал.

 

Скорпион – скорпионите харесват бижута, които се предават от поколение на поколение. Отиват им камъни като лунен камък, корал, аквамарин и брилянт.

 

Стрелец – стрелците харесват бижута с история. Най-добре им седят камъни като топаз, аметист и син сапфир.

 

Козирог – козирозите носят бижута, за да покажат своето обществено положение. Най-много им отиват оникс, рубин и лазурит.

 

Водолей – представителите на тази зодия като цяло не се интересуват от бижута и често ги приемат като аксесоар, а не като израз на социален статус. На тях им отиват цирконий, опал, аметист и лазурит.

 

Риби – рибите обичат своите бижута. Те има най-различни и обичат да ги сменят ежедневно. На тях им отиват амолит, перли и лунен камък.