Мъдростта на кристалите – семинар – ЦЕНТЪР ЗА ДУХОВНО ЗДРАВEМъдростта на кристалите – семинар | ЦЕНТЪР ЗА ДУХОВНО ЗДРАВE

1
Добави коментар
3LChange
3LChange

Да се потопим в тяхната магическа и лечебна сила.

Привлечени сте силно от кристали и различни видове полускъпоценни и скъпоценни камъни. Дали сте си задавали въпроса защо това е така? Дали единствено и само ви привличат с красотата си? Привличайки ви на практика те се свързват с вас. Кристалите са приятели на човечеството. Те са една от петте еволюции, които се развиват на нашата планета, минералната. Тяхната задача е да задържат светлина и енергия във и на самата планета, а междувременно ни дават възможност и ние да работим с тях.

За какво се използват тези великолепни същности? Те реално са живи същества, които имат съзнание, само че тяхното време тече по-бавно и процесите, които претърпяват са със същата скорост. Кристалите са пазители на мъдрост и знание, те могат да пречистват вашата енергия, да я увеличават, разширявайки вашия канал от светлина, да ви лекуват, повишавайки вибрациите ви, както и да ви предпазват от недоброжелателни чужди и ниски енергии. Можете да ги ползвате в медитация или за пречистване и пазене на пространство. Кристалите биват използвани и за гадаене включително, за връзка с миналото и бъдещето, макар че на практика те не съществуват. Всичко е тук и сега. Много дейности можете свободно да извършвате с тяхна помощ и са неоценим партньор, както на лечителите, така и на светлинните работници.
Общуването с кристалите под каквато и да била форма е радост за човека, защото те са истински добросърдечен спътник и приятел.

На този семинар ще разберете:

– Как да избирате кристалите си

– Как да се свързваме с кристалите

– Как да ги пречиствате и зареждате

– Кои кристали са безценни за светлинна работа, лечение, медитация и защита

– Как да ги програмирате за конкретни дейности и за хармонична с вас работа

– Как да се грижите за тях и да общувате с тях

– Как да се лекувате с кристалите

– Как да създавате кристални мандали и какво можете да правите с тяхна помощ

Ще правим различни медитации в пирамида в едно с кристални мандали:

– Медитация с девите на шестте основни кристала

– Медитация за връзка с личния камък

– Медитация за интеграция на етерни кристали

– Лечебна практика с кристали

– Медитация в мандала

Теоретичната и практическата част ще ви дадат възможност на едно основно ниво да работите с кристали и да си помагате в духовно и здравословно отношение. В случай, че прилагате научените принципи и начини на работа, пред вас ще се открие един вълшебен свят от енергия, любов, светлина и много радост. Освен това ще разберете колко многоаспектни и многоизмерни същности са кристалите, а също и самите вие, дори съдейки само по множеството и разнообразни начини на връзка, които можете да осъществите с тях.

Събитие на 3L Change и Vivamus

Водещи:

Самира Карина – Карина Бакалова

Кирил Цветков – Свабхава

Дата: 05.06-07.06.2015 г.

Място: Къща за гости Енергия

с.Сейковци, 5344 Габрово, България

Броят на местата е ограничен. 

Цената включва две нощувки, закуска, обяд и вечеря, практиките и занятията.

Не е включена цена за транспорт до мястото на събитието.

За записване и подробности,моля пишете на лични съобщения към нашата страница, организаторите или на e-mail:

[email protected]

[email protected]

Местоположение