Кои са 3-те най-перверзни зодии | Teenproblem.net

1
Добави коментар

Всяка зодия си има своите положителни и отрицателни черти. Чудил ли си се кои са най-перверзните представители на зодиака? Ние можем да ти отговорим на този въпрос. Виж ТОП 3 на най-перверзните зодии:

 

Близнаци – представителите на тази зодия обожават да правят секс. Ако при вас той е бил рядкост, със сигурност е имало изневери от страна на партньора. Близнаците обичат да разнообразяват сексуалния си живот, защото както знаем, те лесно се отегчават. Дамите нямат никакви притеснения на тази тема и са готови да правят секс навсякъде, стига да има с кого. Така че, ако гаджето ти е зодия Близнаци, очаквай невероятни сексуални преживявания с него.

 

 

Скорпион – на пръв поглед не им личи, но Скорпионите имат много развинтено мръсно подсъзнание. Те обичат секс игричките, нестандартните пози и места за правене на секс. Скорпионите са изключително страстни любовници и с тях определено не е скучно в леглото.

 

Лъв – докато мъжете от тази зодия се възбуждат лесно, дамите имат нужда да бъдат предразположени, за да разгърнат напълно своя потенциал. И двата пола обичат ролевите игри, където единият партньор е в ролята на господар, а другият на подчинен. Лъвовете обичат да правят секс в стая пълна с огледала.

 

Има още две зодии, които са перверзни и обичат да правят секс, но рядко показват тази страна от характера си – това са Рак и Везни. Ако обичаш да правиш мръснишки секс, не си лягай с Козирог, защото той никога няма да ти осигури такъв. Понякога Водолеите са склонни към експерименти, но не защото наистина ги искат, а защото им е любопитно.