Годжи бери разсад 4 броя + 2 броя безплатно

1
Добави коментар
Ivan_Petrov
Ivan_Petrov

Годжи Бери, познат още като Мерджан или Лиций, идва в Европа от древен Китай и Тибет. Нашият климат е изключително подходящ за отглеждането му. Тези вкусни, пресни и невероятно полезни плодчета Годжи Бери представляват огромен търговски интерес. Милиарди инвестиции са направени в световен мащаб. А сега вие ще имате чудесната възможност да отгледате Годжи Бери във вашата градина.

Отглеждането на Годжи Бери не е трудно, а първите плодчета ще откъснете само след няколко месеца. Плодовете на Годжи Бери са известни като най-силната хранителна добавка против стареене. Тези плодчета са едни от най-богатите на антиоксиданти плодове в света /включват мелатонин – регулиращ дейността на централната нервна система, глутатион – който способства срещу дегенеративните процеси в организма/.

Ако си купите разсад от нас, вие ще имате чисти от патогени и висококачествени плодчета Годжи Бери. Във вашата градина. Всяка година.

Купете си разсад на Годжи Бери и сами ще се уверите колко лесно се отглежда. Пълна информация за отглеждане на годжи бери можете да изтеглите от ТУК. Първата една-две години може да си го гледате в голяма саксия. След това и храста, и плодчетата стават толкова много, че е добре да се пресади в градина.

Не е капризен на почви – расте добре както в бедни и песъчливи, така и в тежки и глинести. Ако решите да не го оформяте, Годжи Бери ще порасне бързо и пълзящо ще стигне до метър и половина височина. Редовното подрязване, обаче, ще направи короната гъста, а плодчетата многобройни. Не изпускайте момента! Най–добрите месеци за засаждане на Годжи Бери са сега. Ако искате да откъснете първите плодчета още тази година, добре е да засадите Годжи Бери през месеците от май до юли. Иначе от април до октомври е прекрасно време да поставите началото на своята билкова градина.

Вие ще си имате цяла билкова аптека в градината. Сигурни сме в това, защото плодчетата на Годжи Бери притежават изключителни свойства:

Първо, забавят стареенето на клетките. Предпазват черния дроб от увреждане. Действат чудотворно на зрението и подобряват оросяването на крайниците. Силен имуностимулант, подобрява еластичността на кръвоносните съдове. Доказан афродизиак.  Унищожава свободните радикали в организма. Годжи бери съдържа и омега 3 ненаситени мастни киселини, които способстват за намаляването на холестерола в човешкото тяло.

В тези малки плодчета, които вие сами ще отгледате във вашата градина, има 18 вида аминокиселини, 21 минерала /сред които много висока концентрация на желязо, селен – достатъчен за необходимия дневен прием, цинк, калций, калий, мед, манган и други/, 29 вида мастни киселини /бетакаротин, зеаксантин и други/, 6 основни витамина от група А, B, C и E, сред които и рутин – изключително ценен при усвояването на витамин С, полизахариди и много други. Концентрацията на витамин С е 5 пъти повече, отколкото в портокалите, а на витамин А е колкото в морковите. Невероятната концентрация от антиоксиданти влива нов живот във вашето тяло. Знаете ли, че тези плодчета са наречени още „плодовата виагра“ и много успешно борят смущаващи проблеми като импотентност и полово безсилие.

Подходящи са за вегетарианци и вегани.

За нуждите на организма са достатъчни до 20-30 грама пресни плодове годжи бери на ден. В менюто на здравословното хранене, плодчетата от Годжи Бери са сложени на първата страница. Хит в Щатите, търсени в Европа, сега вие може да си отгледате сами колкото поискате Годжи Бери в двора.

Годжи бери – един от най-силните природни адаптогени с кобминиран терапевтичен ефект. Поръчката от вас, доставката от нас!

Купете 4 броя разсад и ще получите като ПОДАРЪК още 2 броя разсад. Отделно и доставката ще бъде напълно безплатна до избран от Вас адрес!