Модни находки на седмицата: Нежна женственост от Ivet.bg » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес сме тук с поредната зареждаща порция лятно настроениe и със страхотните предложения на любимия онлайн магазин Ivet.bg! Този път се влюбихме в страхотните дълги и феерични поли и рокли, но не оставяме назад и сладурските мини варианти, които са верни съюзници при справянето с летните високи температури.

Избираме модели, които са семпли, комфортни и елегантни, за да може да ги съчетаваме лесно с всички останали съкровища в гардероба си! Не пропускаме обаче красивите пастелни и ярки цветове, за да разнообразяват дните ни и да карат нас и всички наоколо да се усмихваме. Както и сами ще забележите, подбрахме с една идея по-шикозни дизайни, тъй като не можем да останем безразлични към поводите, с които толкова щедро е изпълнен май месец. В случай, че ще присъствате на някое бляскаво събитие, стилен коктейл или абитуриентски празненства, тук може да намерите страхотни предложения, които да превърнете в изключителен тоалет с помощта на любимия си чифт токчета и дръзки аксесоари.

А след това? Много лесно – просто събуйте високите обувки и оставете на страна клъчовете и бижутата. На тяхно място обуйте чифт сандали (или дори кецове), сложете стилна широкопола шапка, а на рамо наметнете голяма чанта. И ето! Перфектния тоалет за разходка с приятели, ден прекаран под изгарящото слънце на някой плаж или шопинг тур по магазините. Да, харесваме многофункционалните дрехи, а лятната мода е толкова щедра на подобни модели!

Ето ги и нашите любими предложения от Ivet.bg! Ако желаете обаче вие може да видите всички новости в сайта точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева