ПРОМО FORMOLINE L112 / ФОРМОЛАЙН L112 60 ТАБЛ. НАЙ-НОВИЯ ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И НАМАЛЯВАНЕ НА УСВОЯВАНЕТО НА МАЗНИНИТЕ+подарък

1
Добави коментар
ionka1
ionka1

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/ytVoSEVkErg“ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

Формолайн – Продукт, който свързва и изхвърля мазнините, непроменени от организма, с цел:

• Намаляване на телесното тегло.
• Поддържане на настоящото тегло.
• Намаляване на абсорбцията на холестерола, приет с храната.

С помощта на Formoline L112 вие ограничавате усвояването на голяма част от мазнините, които сте приели с храната. Това означава значително по-малко приети калории на ден!

Активна съставка: Спецификация L112 на бета-1,4- полимер на D-глюкозамин и N-ацетил-D-глюкозамин от черупки на ракообразни.

Помощни вещества: Целулоза, Витамин С, винена киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Начин на действие:

Активната съставка L112 има много висок потенциал на свързване на мазнини. Приет преди хранене, L112 свързва приетите с храната мазнини и така намалява усвояването им в лумена на тънките черва. Като допълнителен ефект се наблюдава усещане за ситост, дължащо се на увеличения обем на фибрите в гастроинтестиналния тракт.

Дозировка:

За намаляване на теглото – 2 пъти дневно по 2 таблетки Formoline L112.

За контрол на теглото – 2 пъти дневно по 1 таблетка Formoline L112.

Приемайте таблетките по време на две от основните хранения с обилно количество вода (250 ml).

Formoline L112 е с отлична поносимост и може да се приема в продължителен период от време.

Допълнителна информация: 

Не съдържа помощни вещества за корекция на вкуса, консерванти или оцветители. 

Не съдържа желатин, глутен, лактоза, протеини и холестерол. 

Може да се приема от диабетно болни, тъй като не съдържа усвояеми въглехидрати. 

Формолайн L112 е с естествен произход и поради това са възможни леки промени в цвета и вкуса, без промяна в ефикасността на продукта.

Специални предупреждения при бременност и кърмене:

По време на бременност и кърмене, терапия за намаляване на теглото се провежда само под лекарско наблюдение.За развитието на плода е необходимо приемът на хранителни вещества с кърмата да бъде пълен.

Формолайн L112 намалява усвояването на калории от мазнинитеПредпазни мерки при употреба:

– При продължителна промяна във Вашия хранителен режим е задължителна консултацията с лекар.- Едновременната употреба на Формолайн L112 с мастноразтворими лекарства – перорални контрацептиви и мастноразтворими витамини е нежелателна. Осигурете задължителен интервал от минимум 4 часа между приема на мастноразтворими лекарства и Формолайн L112. Ако приемате лекарства с модифицирано освобождаване, моля консултирайте се с вашия лекар или фармацевт.

В случай на продължителна констипация – запек , спрете приема на Формолайн L112 и се консултирайте с вашия лекар.Вторични ефекти и взаимодействия:Поради високата способност на полиглюкозамин L112 да свързва липиди, всички мазнини и субстанции с липофилен характер потенциално могат да бъдат абсорбирани от Формолайн L112. Под субстанции с липофилен характер се има предвид например витамин А, хормони, съдържащи се в пероралните контрацептиви, или в лекарствата за лечение на симптомите на менопауза. Освобождаването на мастноразтворими активни съставки може да бъде намалено в следствие приема на Формолайн L112, Поради тази причина интервалът от минимум 4 часа между приема на Формолайн L112 и мастноразтворими лекарства е задължителен. 

Приемът на Формолайн L112 може да промени консистенцията на фекалиите. В редки случаи, когато приемът на течности е недостатъчен, могат да се наблюдават гастро-интестинални проблеми като запек, метеоризъм, подуване. Нежелано следствие от запека е бързото увеличение на телесното тегло. 

В много редки случаи са възможни алергични реакции към някоя от съставките на Формолайн L112. Симптомите от такава реакция могат да бъдат: диария, гадене, повръщане, кожен обрив, едем, сърбеж, изпотяване, изтръпване, тремор, виене на свят, главоболие. В общ план Формолайн L112 е с отлична поносимост.