Витаслим промо пакет „МАКСИМАЛЕН ЕФЕКТ“ | Afya.bg

1
Добави коментар

1бр. Витаслим Лайт капс.х30 + 1бр Витаслим Лайн капс.х30 + подарък 1бр. Витаслим Фитнес капс.х30.

Комбинацията на Vitaslim Light и Vitaslim Line работи в двете най-важни посоки за отслабване – потискане на апетита и подобряване на метаболизма. С включването на Vitaslim FITNESS се осигурява бързо стопяване на вече натрупаните мазнини.

Витаслим Лайт е натурален продукт с двойно действие за бързо и ефикасно отслабване. Уникалната комбинация от две клинично доказани съставки, вложени като течни екстракти гарантира бързо действие, без странични ефекти.

Първият ефект, който се забелязва при правилен прием на Витаслим лайт е намаляването на апетита. Той е видим след първите 3-4 дни до 1 седмица. Вследствие започва и активното изгаряне на мазнините и намаляването на теглото. В този момент е препоръчително да се започне хранителен режим, защото Витаслим лайт спомага за лесното му спазване. Ефектът ще се засили, ако се увеличи и физическата активност.

Състав: 

1 капсула съдържа  Конюгирана линолова киселина (Conjugated linoleic acid, CLA) – 250mg;  Масло от ядки на корейски бор (PinnoThinTM, Pinus koriensis seed oil) – 250 mg;

Помощни вещества: антиоксидант – токоферол (Е306).

Дозировка: 

1 – 2 капсули 3 пъти дневно задължително около един час преди хранене. За трайни резултати трябва да се приема не по-малко от 3 месеца.

Предупреждения: 

Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба.

 

 

Витаслим Лайн забързва изгарянето на подкожните мазнини, най-вече в проблемните зони и стопира образуването на нови. Намалява обиколката на талията, прави бедрата по-тънки и стегнати и „прибира“ ханша. Превръща мастните натрупвания в мускули и така тялото става стройно и изваяно. Балансира обменните процеси в организма, което осигурява задържане на постигнатото тегло задълго и съдейства за избягването на йо-йо ефект. Работи максимално добре, когато се съчетае с повече движение.

Състав:

Конюгинирана линолова киселина 305 mg, Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract) 100 mg , Екстракт от гуарана (Guarana Extr.) 50 mg, Хром (като Chromium (III) Chloride 25 µg, Помощни вещества: бял пчелен восък, соев лецитин/,глицериди на мастните киселини (Е471

Уникалната комбинация от четири натурални съставки подобрява метаболизма и обмяната на веществата. Намалява апетита към сладко и поддържа в нормални стойности кръвната захар. Ускорява освобождаването на енергия в тялото и повишава тонуса.

Предупреждения: 

Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба.Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин ).

 

Витаслим Фитнес е най-чистият L-carnitine в света – съдържа L-carnitine Carnipure™ от Lonza. Той е най-мощното натурално средство за тотално изчистване на мазнините. Ускорява изгарянето на мастните натрупвания, като в същото време набавя енергия и сила на тялото.

Vitaslim FITNESS дава наистина забележителни резултати, защото L-carnitine е в течна форма. Капсулирането съхранява необикновените му качества чак до момента на неговото усвояване в организма.

Vitaslim FITNESS бързо и ефективно изгаря подкожните мазнини. Ускорява изхвърлянето на токсините, получени след горенето, чрез потта (особено при спорт). Енергетизира тялото, като доставя кислород до мускулите. Тялото става по-атлетично и оформено.

Първият резултат от приема на Витаслим фитнес е тонизиране и по-обилно потене по време на тренировка ( изхвърля токсините чрез потта). След първите 2-3 седмици се забелязва оформяне на мускулите, а след това изчистване на целулита и намаляване на килограмите.

Пълният потенциал на действие на Vitaslim FITNESS се разгръща при интензивна физическа активност и спорт. Той прави мускулите по-издръжливи на натоварвания. Значително ускорява възстановяването на мускулите след спорт, защото предотвратява накъсването на мускулните влакна. Спира появата на мускулна треска, като тушира образуването на млечна киселина в мускулите. Преобразува мастните натрупвания в мускулна маса. Фигурата става по-стегната и изваяна.

Vitaslim FITNESS подкрепя кръвообращението и функциите на мозъка, повишава енергията в клетките на имунната система и спомага дейността на сърцето. Особено полезен е за възрастни хора и вегетарианци, тъй като при тях се наблюдава дефицит на L-carnitine в организма.

Състав: 

1 капсула съдържа L-карнитин (L-carnitine, Carnipure™)   300 mg

Помощни вещества: глицерол, хипромелоза, вода, малтодекстрин

Дозировка:

1–2 капсули 2 пъти дневно (сутрин и обед) по време на хранене или след това.

Допълнителен прием от 1–2 капсули преди физическо натоварване.

Препоръчителна схема: приема се 2–3 седмици, прави се пауза от 2–3 седмици, след което цикълът прием–пауза се повтаря до постигане на желания резултат.

Противопоказания:

Не са известни.

 

 

Прочети още