Хотел БОР, к.к. Паничище

1
Добави коментар

Добре дошли в Хотел „Бор”, Паничище!

Хотел „Бор” е приятно местенце, от където ще имате възможността да се насладите на цялото очарование на планинския ни курорт Паничище. А Рила планина със сигурност ще Ви удиви с невероятните си гледки. Тук ще бъдете заобиколени от спокойствието на старите иглолистни гори, ще се радвате на свежестта на въздуха, както и на цялата прелест на дивната природа. Съвсем близо до Вас ще се намира красивото езеро Паничище, намиращо се на 5 минути път от хотела. Всъщност, Хотел „Бор” се разполага по пътя за Седемте рилски езера. Ще ви предложим и разходка с моторна шейна или джип. Целогодишно возим клиенти от хотела до езерата, а с водач по еко пътеките стигаме до 70 метров водопад, до местностите „Мечкарица“, „Секирица“, „Обесен камък“ и други.

Паничище е курорт, което ще Ви предложи наистина уникални условия за прекарване на почивните дни, през всеки сезон. Освен на всички удобства в Хотел „Бор”, гостите ни се радват и на добрите условия за спортуване, които ски писта „Бекяра” им предлага . Тя също се намира само на няколко минути път оттук. Организираме дори и екскурзии с различни маршрути като „Рилски манастир“, „Ресиловски манастир“, Манастир „Св. Стефан“, Рупите – Храма на баба Ванга, Мелник, Рожен и др.

При нас наистина ще се радвате на страхотно разположение, както и на най-разнообразни удобства и услуги. Наистина, при нас няма да усетите липсата на абсолютно нищо. Единственото, което ще трябва да правите в Хотел „Бор” е да се забавлявате. А за тази цел, тук сме Ви подготвили какви ли не варианти.