Ебаха ме двама – Sexnovini.com

3
Добави коментар

Започнах работа като счетоводителка в ресторант за арменска национална кухня. Шефът беше възрастен мъж, който доста ме заглеждаше, но не правеше нищо. Често идваше племенникът му – младо момче на 23-24 години. Личеше му, че има пари, покрай него постоянно имаше хубави момичета, караше хубав джип… В началото изобщо не допусках, че младеж като него, би могъл да хареса по-възрастна кака като мен, но… Момчето започна да говори все по-често с мен, да ми намига и дори веднъж-дваж, ме плесна по дупето. Все пак вниманието му към мен беше донякъде обяснимо. Макар и на възраст, аз все още си бях жена от клас. Красиво лице, запазено тяло с хубаво дупе и тънка талия, големи гърди, макар и вече поувиснали…
Какво караше този хубав, мургав младеж да иска да сложи ръка на омъжена българска жена на 38, макар и чудесно изглеждаща? Никога не бях изневерявала на мъжа си, не мислех да го правя и сега…
разказах всичко на мъжа си с идеята да ме изревнува и да ми обърне малко внимание. Да забележи жената в мен, един вид… Но ой и преди не беше особено сексуално активен, а сега, на възраст от 43 години, беше станал почти импотентен. Правехме секс на половин година и то за половин минута… А на мен така ми се чука! Почти постоянно мисля за секс и често съм мокра ей така, без нищо… Налага ми се почти всяка вечер преди лягане да минавам през банята и да се самозадоволявам с ръка. Накратко – ебеше ми се страшно много, но мъжът ми не ми обръщаше никакво внимание. Когато му разказах за племенника на шефа, той ме погледна и каза, че трябва да ми покаже нещо. Пусна компютъра и отвори някакъв сайт със секс-истории. Имаше рубрика за измяна, където мъже мастурбират, докато гледат, как чужди мъже чукат жените им. Това ме изуми! Нямах и представа, че мъжът ми е такъв извратеняк! На всичкото отгоре ми заяви, че много би искал да опитаме такова нещо!
— Искаш да кажеш, че ще ти хареса да гледаш, как някой ме чука?! И след това ще можеш ли да живееш нормално с мен? – попитах го.
— Да. От толкова време сме женени, че мисля, че е време да започнем да експериментираме. – след което ме остави да прочета още няколко такива разказа, в които някакви чужди мъже чукаха жени, пред погледа на съпрузите им.
От всичко това започнах да изпитвам такова отвращение към мъжа си, че чак започнах да го презирам. Все пак, опитвах се да прикривам това. Но имаше и друго. Докато четях разказите така потекох между краката, че цяла вечер мислех само за секс. Но дори и историите не можаха да възбудят мъжа ми и отново не бях ощастливена от него! За мен той вече беше не просто импотент, а по-лошо. Извратен импотент, който искаше да гледа, как чужди мъже ебат красивата му съпруга, а той да лъска бастуна! Как въобще щеше да ме гледа в очите след това!?
Замислих се, че годините си вървят, а аз от доста време вече не получавах никакво внимание у дома. Започнах да си представям, как ли всъщност би се получил секса с племенника на шефа… Сигурно членът му е голям, мургав и космат… Страхувах се, какво може да стане, ако приема идеята на мъжът ми. Все пак, в разказите, които четох, с жените не се отнасяха никак добре. Почти ги насилваха, чукаха ги отзад, в устата, грубо и безапелационно. Решихме, че мъжът ми би могъл да стои скрит и да наблюдава да не ми се случи нищо такова. Не ми го каза направо, но по зачервеното му лице се досетих, че щеше да мастурбира, докато гледа…
Обикновено се обличам в строг, официален стил, но мъжът ми направи някои корекции по него. Изглеждаше ми доста нереалистично – собственият мъж да ме подготвя за това, да ме изчука някой друг…
Изглеждах наистина потресаващо! Черни ботуши с висок, тънък ток; силиконови чорапи, малко над коляното; една от строгите ми поли, но с направена голяма цепка на левият крак… Погледнах в огледалото и видях красива жена, подготвяща се не за работа, а за купон. Вълнувах се като девственица…
Отидох на работа, като уговорката беше, мъжът ми да закара детето при баба му, за да може да е свободно у дома. Самият той щеше да чака да му звънна и да се скрие и да гледа, ако докарам любовник у дома. Цялата работа ме притесняваше, но ме притесняваше най-много това, да не вземе да ми хареса и да стана някоя истинска курва. Но желанието да усетя най-после истински хуй в себе си беше по-силно от всички страхове и аз се реших, пък да става, каквото ще!
В ресторанта веднага забелязах младият арменец. Седеше зад една маса и говореше по телефона…
— Добър ден, помниш ли ме? — веднага го попитах, когато се освободи.
Той ме погледна с очи пълни с желание.
— Теб не бих могъл да те забравя, Ана.
— Знаеш името ми? А аз твоето не…
— Казвам се Вагиан, можеш да ми викаш Ваги. Можем да пийнем за запознанството ни, какво ще кажеш? – попита ме той, като нагло ме оглеждаше от главата до петите.
Усмихнах се приветливо и реших да играя ва-банк.
— Може би ще е по-добре да е по-късно. Че сега имам доста работа…
— Разбира се, Ани. Кога ще ти е удобно? — той ми намигна развратно и погледна с насмешка халката на пръста ми.
— В осем. А за това няма нужда да се притесняваш. — широко се усмихнах. Тресеше ме от възбуда, гащичките ми започнаха да се подмокрят от мисълта за предстоящото.
— Знам едно място…
— Не, по-добре ще е у дома! – прекъснах го бързо.
— Ами добре. Знам адреса. Значи до осем…
— Чао засега…
Излязох бързо, поклащайки бедрата си, като знаех, че той сега точи лиги по дупето ми. Карайки ме да спя с този млад мъж, съпругът ми ми правеше чудесен подарък, без да иска.
В осем без нещо си бях у дома. Мъжът ми го нямаше, но най-вероятно се беше скрил в гардероба, за да гледа оттам. запътих се към банята, за да сменя подмокрените си гащички, но на вратата веднага се позвъни.
Отворих и онемях. На вратата стояха двама Вагияновци! Всичко им беше абсолютно еднакво, дори дрехите! Докато ги гледах изумена, те влязоха. Единият сложи ръка на талията ми и ме поведе навътре, а другият сложи на масата бутилка вино.
— Ани, мъжът ти няма ли го?
— Не… на село е с дъщеря ни.
Не ми се говореше за това, но онзи сякаш темата му хареса.
— Имате дъщеря, значи? Обичам такива възрастни жени…
Вторият излезе за нещо в коридора, а аз погледнах малко смутено:
— Мислех, че ще сме сами?
— Е, как няма да доведа родният си брат, също да се позабавлява? Ние двамата винаги почиваме заедно… — засмя се той силно и се зае да ме оглежда от горе до долу.
Другият брат в това време се озова зад мен и безцеремонно сложи ръце върху талията ми.
— Това е брат ми Ашот. Запознайте се!
Ашот ме завъртя към себе си и видях блестящите му от страст очи. Членът му вече стърчеше от панталоните му. Беше огромен! Дебел и здрав, с тъмна кожа и изпъкнали вени. Главичката също беше голяма, но някак заострена.
— Давай! Лапни го! – той ме хвана за косата и натисна главата ми надолу.
Изплаших се и на висок глас повиках мъжа си. Двамата мъже се спогледаха и без да си кажат и дума, ме хванаха и ме поведоха към спалнята. Там единият с хъс отвори гардероба и силните му ръце измъкнаха от там мъжът ми! Това, което видях, доста ме изненада. Мъжът ми беше без гащи и малкият му член стърчеше в ерекция! Лицето му беше зачервено, а очите – изплашени. Беше започнал да лъска бастуна още от това, че Ашот беше поискал от мен да му направя свирка!
— Мамка му! Това мъжът ти ли е?!
Кимнах изплашено. Ашот показа юмрука си на мъжът ми и после погледна брат си:
— Видя ли го тоя извратеняк?! Лъскал е бастуна, докато жена му се е подготвяла за групов секс!
— Искахме тя да се изчука с един мъж, за да си направи малко кефа… Това е… – едва ли не се разплака моят.
— Искаше да я чука някой, а ти да гледаш, скрит като мишка, нали?! Еми така да бъде! Ще погледаш, как чукаме жена ти!
— Не, не ме разбрахте! Моля Ви, вървете си! – мъжът ми малко дойде на себе си.
— Ти луд ли си?! Първо ни викате, а после да сме си ходели! – Ашот го удари сравнително леко.
— Лягай долу и не се надигай, докато не се наиграем с жена ти! Ясно!? — заповяда Вагиан, а после ме бутна на кревата. Паднах на него и веднага усетих, как четири дръзки ръце започнаха да ме разсъбличат. Всъщност, не искаха да ме съблекат изцяло, а само правеха дрехите ми така, че да им е по-удобно да ме изчукат. Надигнаха ми полата до корема, разкопчаха ми ризката и извадиха гърдите ми от сутиена. Смъкнаха ми и прашките и ми разтвориха краката. не се опитвах да викам а само тихо си повтарях „ох, мамо! ох, мамо!“. Не знаех, какво да правя. Една част от мен искаше да се съпротивлява на тази грубост, а другата част искаше точно това, което се случваше. Обърнаха ме по гръб. Лежах и гледах, как двамата мъже нетърпеливо се събличат, гледайки ме в това време с жадните си очи. Като виждах това, както и лежащият на земята мой мъж, почти започнах да треперя от възбуда.
Усещах се като истинска курва, която е мокра и готова да се отдаде на двама почти непознати мъже. Нямаше нужда дори да ме събличат напълно, а само да открият отверстията ми и толкова. Мисълта за предстоящото ме опияняваше и възбуждаше все повече.
— Недейте! Ани, не го прави! Не им позволявай! – тихо се обърна към мен мъжът ми.
Видях в него само едно нищожество, поклащаща се малка пишка, което не се и опитваше да защити жена си от двамата насилници, а я моли тя да направи нещо !
— Млъквай! – Ашот взе прашките ми и ги навря в устата му. – Само да си ги извадил и ще ти счупя главата!
— Кучко, къде ти е вазелинът?! – попита Вагиан.
— Какво? – удивих се аз. И без това бях ужасно мокра, не ми трябваше никаква смазка, но той и сам знаеше това.
— Ще ти го сложим в дупето ей сега. За това! — озъби ми се Ашот и като взе един крем от тоалетката, започна да размазва от него по пръстите си.
Изплаших се не на шега, та дори и възбудата ми почти си замина. Двамата ме обърнаха отново по корем без никакви въпроси. Хванаха ме здраво и разтвориха полу-кълбата на дупето ми,а след това усетих, как нанасят крем върху ануса ми. Еди, а после два пръста влязоха в девственото ми отверстие. Беше ме срам от себе си, превръщах се в курва с наебано дупе и без собствено достойнсто…
— Не искам! Моля ви! По-добре един по един, по нормалния начин…
— Млъквай! Ще видиш, че ще ти хареса… — прекъсна ме един от двамата и пръстите в дупето ми продължиха да се движат.
— Дайте да ви направя по една свирка, а? – предложих изплашено.
— О, Боже! Тази курва сериозно се притеснява за дупето си… – засмя се отново някой от двамата. – Но не! Ние искаме нещо друго!
— Какво!? — попитах и междувременно видях зачервените очи на мъжът ми. Продължаваше да седи в моите гащички, натъпкани в устата си и да ме гледа.
— Ти май си мислеше, че нямаме какво да чукаме, а?! Имаме, но ни харесват особено такива омъжени курветини като теб, с големи задници, тъкмо за ебане! – с тези думи Вагиан легна до мен.
Ашот пък се обърна към мъжът ми:
— Сега ще видиш,как ще наебем жена ти в дебелото дупе с двата си хуя едновременно! Само гледай…
— Не!
— Млъкни! Сега ще станеш курва от висша класа… — обеща ми единият брат.
Вагиян лежеше по гръб, с вирнат член, а брат му ме хвана за краката и ме надигна. Бях изплашена, не знаех, какво да правя или какво да кажа, но те не ме и питаха. Ашот ме хвана под мишниците и ме накара да се нанижа на стърчащият член на брат му. Опитах се да се отдръпна, но той извика в ухото ми:
— Не се дърпай! Вкарай си го в дупето! разтвори си бузите! — лицето му беше толкова зло, че наистина се изплаших и се наложи да изпълня желанието му.
Ашот със сила ме натисна надолу, а аз сама насочвах члена на брат му в себе си. Главичката проникна, причинявайки ми дискомфорт. Крема, с който беше обилно намаза ануса ми, допринесе за това, че членът се плъзна до половината си, без да ми причини очакваната болка. Изпитах небивало чувство на изпълненост, което не бях усещала никога преди за вече толкова години семеен живот. Аналната ми девственост беше отнета от някакъв млад кавказец, който при това се държеше с мен като с боклук, пред изумения поглед на мъжа ми!
Скоро сама не разбрах, как се нанизах по цялата дължина на големия член. Вагиан дишаше учестено и стискаше до болка гърдите ми. Не знам, как се получи, но сама се възбудих от мисълта, че седя на колене, с разтворена путка върху този нагъл млад мъж, който ме беше нарекъл „курва с дебел задник“. Започнах да усещам нещо като вибрации в слабините си, които винаги предхождаха оргазмите ми, когато се самозадоволявах.
От насладата, породена от мисълта, че съм само една лека жена с гигантски член отзад, се наведох и се опитах да целуна Вагиан. Той обаче ме плесна леко през лицето и процеди през зъби, че не се целува с дърти курви!
Тогава си спомних, че ми бяха обещали, да ме изчукат едновременно отзад! Изплаших се съвсем не на шега,че могат да ме раздерат, но не можех да направя нищо друго, освен да се опитам да сляза от мъжа под мен. Отново получих шамар, този път по-силен и бях принудена да се откажа от такива опити. Усетих, как пръстите на Ашот докосват ануса ми и го мажат обилно с крем и слюнка. Нищо друго не ми оставаше, освен да лежа покорно върху косматите гърди на брат му, докато главичката на вторият член също се допря до кафявото ми отверстие. Беше ужасно болезнено, особено когато главичката на Ашот проникна в мен. Реших сама да му помогна, за да се опитам да облекча болката. Хванах здраво полу-кълбата на дупето си ги разтворих, колкото се може повече. След малко задникът ми вече беше запълнен, а анусът разтегнат да нечуван размер!Болката попремина и шундата ми потече от желание! Почти свърших! Застенах силно, без да се страхувам от последствията… Чудовищно големите членове се движеха в мен, а двамата мъже пъшкаха и ми пригласяха в стоновете. Почти бях забравила за съществуването на мъжът ми, главата ми се въртеше, а крайниците ми бяха омекнали. Можех само да крещя от желание. Вагиан беше плувнал в пот, тялото му лепнеше, а ръцете му мачкаха гърдите ми, доколкото можеха. На няколко пъти се изплю в лицето ми, наричайки ме отново „курва с дебел задник“. Попивах тези думи и извивах гърба си, за да е по-удобно на другият мъж. Той на свой ред мърмореше нещо за това, как здраво трябва да се чукат в гъза омъжените кучки…
От вагината ми течеше като река. Соковете ми се стичаха върху корема на Вагиан и се смесваха с потта му. Повалих се върху него и ги оставих да правят, каквото си искат с мен. Искаха да чукат брутално красива, омъжена жена в разцвета на силите си и тази жена бях аз! Халката на пръста ми се беше зацапала с крема, с който беше намазан ануса ми. Вече нямах нищо общо със строгата на вид счетоводителка, която бях само преди няколко часа. Козметиката ми се беше размазала и се смесваше с потта ми и със слюнката на Вагиан. Бяха ме превърнали от образцова жена и майка в курва с ненаситен задник! И лошото всъщност беше, че на мен това ми харесваше! Бях станала друга…
Мислите ми бяха прекъснати от виковете на двамата братя. Единият от тях се изпразни бурно в дупето ми, усетих, че това е Ашот по това, как стисна бедрата ми.
— Не го вади! Искам да свърша така! – изстена другият брат.
С ръце той започна да направлява движенията на дупето ми и след малко добави и своята сперма към тази на брат си. След малко усетих, как двата члена започнаха да се смаляват в мен. Бяха се наиграли с мен, безцеремонно си ги извадиха и ме оставиха да лежа на семейното си легло. От не можещото мида се затвори дупе, изтичаше спермата им. Чувствах се използвана за нечие забавление. Погледнах към мъжа си и се изненадах за пореден път. Ръката му стискаше члена му, а от нея се стичаше по пода собствената му сперма! Беше мастурбирал, докато мен ме чукаха два члена отзад! Нищожество!
— Виж я, как тече! – Вагиан вкара пръст във вагината ми и го показа на брат си.
— Давай да я изчукаме и там… — каза той. Не си и направиха труда да ме питат. Явно курвите не само не ги целуваха, ами не ги и питаха за желанията им.
Отскубнаха ме от опиянението ми, като рязко ме обърнаха по корем на ръба на кревата. Повдигнаха таза ми и във вагината ми проникна здраво стоящият член на Вагиан. Беше целият в крем и сперма и се движеше доста леко, а влагалището ми издаваше хлопащи звуци. Брат му ме хвана за косата и разклати члена си пред лицето ми. В носа ме удари миризмата на сперма и крем, но отново никой не ме питаше, дали искам или не.
— Лапай го, не се прави на скромна!
Отворих уста и той сам вкара члена си в нея, опирайки го чак в гърлото ми. Закашлях се и едва не повърнах, но се въздържах. Ашот хвана главата ми и просто започна да ме чука в устата, направлявайки с ръце движенията ми. Слюнката ми започна да се стича по брадичката ми да капе върху леглото, но не ми беше до това. Отзад, във вагината ми продължаваше да се движи инструментът на Вагиан, карайки ме да стена от удоволствие, доколкото мога. Скоро свърших, тресейки се цялата и ми се прииска да се отпусна върху леглото, а двамата да правят с мен, каквото си искат. Те изобщо не обръщаха внимание на красотата ми, а сякаш просто се подиграваха с мен. Аз сама им позволявах да го правят, като се чувствах все по-мръсна и все по-развратна.
Мина доста време, докато двамата отново свършиха. Вагиан напълни със сперма вагината ми, а брат му – устата ми. Струята така ме удари в гърлото, че аз автоматично изгълтах всичко. Правех това за пръв път в живота си…
В състояние едва да съобразявам коя съм и къде съм, двамата мъже ме оставиха, покрита с пот и сперма. Братята ме погледнаха и започнаха да се смеят, после си избърсаха членовете в завесите на прозореца и започнаха да се обличат.
Двамата си тръгнаха, а ние останахме с мъжа ми. Той извади гащичките ми от устата си и ме погледна. Знаех, как изглеждам. Върху съпружеското ни ложе, с раздърпани, полу-съблечени дрехи, с разтворени отверстия и размазана по лицето сперма. Той ме приближи откъм отзад. Знаех, че в момента оглежда ануса ми, а след секунда започна и да я опипва с пръст. Стана ми още по-противно, когато той се наведе и започна да ме лиже там отзад. Бях прекалено изморена, за да се разправям с него, за това го оставих да прави, каквото ще…
Още на следващият ден напуснах работа, но това не означава, че повече не видях двамата братя. Скоро случилото се се повтори, този път удоволствието ми беше още по-голямо. За жените, които някога са си мислели за такова изпълнение, искам да кажа, че няма вариант при който, веднъж да преживеете подобно нещо, а след това да се върнете към живота си на примерна майка и съпруга…
Така че умната. И внимавайте, какво си пожелавате, защото може и да се случи …