Стимулиращи секса упражнения

4
Добави коментар
yApple

Разберете кои упражнения подобряват сексуалния ви живот!

Има някои упражнения, които не само, че извайват фигурата ви, но и подобряват сексуалния ви живот, тъй като съдействат за издръжливостта, поддържайки някои мускулни групи активни.

Вижте кои са те, според ezine.bg:

Когато коремът ви е отпуснат, това веднага се усеща в леглото. При отпуснати коремни мускули вие губите тонус, затова ги поддържайте във форма и правете по 3 серии по 20 повторения всеки ден

Това упражнение увеличава издръжливостта при любовна игра. Класическите лицеви опори ще увеличат и силата в ръцете ви. Нужно е само всеки ден да правите по 15-20 повторения от упражнението.

Ежедневните разходки повишават циркулацията на кръвта, а тялото се напълни с кислород. В резултат на тази обмяна на веществата ще се заредите с енергия, което ще се отрази и на сексуалната ви активност.

Това упражнение прави тазовите мускули по-издръжливи. За целта трябва да легнете по гръб на пода, да отпуснете ръце до тялото, да сгънете коленете и да повдигнете дупето, така че коленете, бедрата и раменете да образуват права линия. Правете упражнението по 15 повторения всеки ден.

Интензивната тренировка поддържа тонуса и активността на цялото тяло. Тренировката е съчетание от клякания, планк и подскоци. Трите упражнения се изпълняват за 10 минути, като непрекъснато се редуват.

Упражненията на Кегел

Отново упражнение, което укрепват тазовите мускули, което гарантира по-интензивните оргазми. Упражненията на Кегел са свиване и отпускане на мускулните групи, намиращи се под пикочния мехур. Трябва да ги свиете, да задържите за от 3 до 5 секунди, след това да отпуснете. Правете поне по 10 повторения 3 пъти на ден.