Мода за пълни жени, Elena Miro колекция есен/зима 2015-2016 (Foto)

7
Добави коментар

 Elena Miro колекция есен/зима 2015-2016 (Foto)

     

Световноизвестната италианска марка Elena Miro представи на модния свят новата си модна колекция за сезон есен-зима 2015 за по-едри жени. Както винаги, дизайнерските дрехи от тази марка ни поразяват с женствени силуети и естествени материали. Строга, лаконична кройка, удобен и практичен цвят отново ни доказва, че притежателите на нестандартни форми по-голям размер могат да гледат не притежават не само практични, но и модерни дрехи.

Линията от Elena Miro са представени всички основни елементи от женския гардероб, но тук бренда за първи път се отклонява от своите традиции и използва в много от моделите  принципа на наслояване и модерен обем. Разбира се, има и по-познати стилове – право, класически стил палто с широка яка, обшито с кожа, топли якета, украсени с вложки от кадифе и велур, както и късо палто тип oversize. За първи път за сезона бяха показани якета и сака с обемни принтове, яки и качулки, както и късо топло яке и вертикални райета.
Цветовата схема не е в ярки цветове. Любимите цветове на бренда са черен, кафяв и сив а също и сивогълъбово, тъмно червен, металик и мляко с какао.

 

Разпродажба!
48,00 лв
Не е в наличност
добави в количка Разгледай
Избери и сравни

 

Like this:

Like Зареждане…

Related

Posted in Мода, Мода за едри жени