5 ТОП игри за Android + [Видео] през периода 17-23 Август 2015

1
Добави коментар
pomagai
pomagai

Добре дошли отново в нашия седмичен обзор на новите игри за Android. Тази статия е посветен на нови игри, които можете да започнете да играете точно сега. Вижте нашите топ предложения и ни уведомите в секцията за коментари, ако имате някакви предложения за пост следващата седмица.

1. Pac-Man 256

Описание: Черешите са червени. Призраците са сини. Вземи също и лазери! PAC–MAN 256 е лабиринт, който никога не свършва. Но те идват за вас …

Цена: БЕЗПЛАТНО

Размер: 27MB

2. The Path to Luma

Описание: Нашата се нуждае от Вашата помощ, имате мисия да спасите галактиката и Chroma цивилизацията! Запознайте се и манипулирайте приказни светове, за да отключите животворните източници на чиста енергия скрита в рамките на всяка планета.

Цена: БЕЗПЛАТНО

Размер: 203MB

3. Football Clash

Описание: В тази пристрастяваща игра на футбол можете да играете онлайн срещу приятелите си или срещу компютъра. Изберете Вашия любим отбор от 16 отбора и спечелете големият турнир. Вземи трофея!

Цена: БЕЗПЛАТНО

Размер: 17MB

4. UPong

Описание: Това е бърза игра. Когато се опитвате да прокарате топката, доколкото можете, за най-висок резултат. Можете да използвате само малка ракета (като в Pong). Има нива с различна трудност и препятствия.

Цена: БЕЗПЛАТНО

Размер: 19MB

5. Clicker Heroes

Описание: Масивната хит играта от Steam и PC кото до момента е само за уеб браузъри но сега идва и новата мобилна версия с нови функции! Clicker Heroes е RPG игра, която започва като под жанр но сега е реалност! Едно невероятно забавно приключение.

Цена: БЕЗПЛАТНО

Размер: 45MB

 

 

Коментари