SEO oптимизация СЕО оптимизиране – Оптимизация на уеб сайт за търсачките, информация , съвети.

1
Добави коментар

СЕО оптимизиране – SEO съвети и уроци за начинаещи

Какво е SEO оптимизацията

S.E.O. е абревиатура която идва от английския език – Search Engine Optimization или Seo Optimization. Използва се и Search Engines Optimization – във българския език се превежда оптимизация за търсачки. Термина „SEO“ може да означава и „search engine optimizers“ или seo оптимизатори – това са хората които извършват същинската оптимизация за търсачки.

Подобни термини които често се използват са SEM = search engine marketing – маркетинг за търсачки и SMM = social media marketing – маркетинг за социални мрежи. Примери за SMM услуги са реклама за facebook или twitter маркетинг, а пример за сем е например PPC услугата на Google – Google Adwords. Каква е разликата между СЕО и sem може да разберете от тук: Seo оптимизация срещу Pay per Click. Seo оптимизация от Уеб Дизайн Seo

Кои сме ние да ви учим на SEO оптимизация?

3D Уеб дизайн е уебдизайн и seo фирма от България която до момента е класирала над 2500 уеб сайта в Google – около 1500 български и над Хиляда англоезични. Над двеста са само кампаниите които сме провели за оптимизация за google за наши клиенти за търсения на Български език от по една дума. Това означава че по-трудните ключови думи които сме класирали на първа страница на Google Bg са в момента над 200! Всички тези ключови думи са трудни за класиране на висока позиция в Google защото за тях има много търсения и докарват голям трафик на класирания сайт. Броя на средноконкурентните и ниско конкурентни ключови думи които сме класирали за наши клиенти е огромен.

ТАГОВЕ: сео, оптимизиране, оптимизация, трафик, индексиране, позициониране, търсачки, гугъл, яху, бинг, seo, optimizirane, optimizacia, trafik, indexirane, populyarizirane, tarsachki, google, yahoo, bing.