Турманий – потребност за всеки дом

1
Добави коментар

Турманий – най-добрия приятел на здравето При нагряване турманият йонизира въздуха наоколо, създава микроклимат като в борова гора, дори човек да живее в градски условия. Днес учените са категорични, че отрицателно заредените йони стимулират кръвообращението, а ако те са недостатъчни кръвта става гъста и се повишава риска от образуване на тромби.

Настъпи смяната на сезоните – време с променливи температури, нашествие на вируси. На фона на понижения имунитет и хиповитаминоза, медицинската статистика отчита ръст на простудните заболявания, водещи често до хронични болести.

Замърсяването на околната среда също внася своя дял. Става все по-трудно да се намери в градски условия местенце с чист въздух, без вредните газове на автомобили и заводи. Много от градските домове дори не се огряват достатъчно от топлите слънчеви лъчи. Модерни, високотехнологични хората дори не се сещат за крещящата нужда на тялото си за допир със земята. Днес съвременният човек с усърдие гради своят дом, който в градски условия е известен с термина „клетката на Фарадей„.

Неумолимо се забързва темпото на живота, а с него и психо-емоционалните претоварвания и стрес. Тежко се понася студът, горещината, натоварването, рязко се понижава работоспособността, нарушава се сънят, апетитът, животът става сив и скучен.

Използвайки най-новите технологии за здраве, южно-корейската компания Nuga Medical Co Ltd създаде изключителния турманий. Новият материал на 21 – ви век се явява „донор“ за съвременния човек на три важни фактора за добро здраве – дълговълнова инфрачервена топлина, отрицателно заредени йони и постоянно магнитно поле.

Турманиеви постелки NM-2500 и  NM-80 – здраве за цялото семейство!

От Нуга Медикъл – топлината и чистия въздух винаги винаги с Вас!

Малък турманиев килим NM-80 от Нуга Бест Голяма грижа за малките ни деца

Малък турманиев килим NM-80 от Нуга Бест Винаги и навсякъде с Вас

Малък турманиев килим NM-80 от Нуга Бест Уют, комфорт и атмосфера

Голям турманиев килим NM-2500 от Нуга Бест Оригинална и патентована турманиева керамика

Голям турманиев килим NM-2500 от Нуга Бест Оптимизира климата в градския дом

Голям турманиев килим NM-2500 от Нуга Бест Гаранция за спокоен сън и бързо възстановяване

Как свойствата на турманиевата керамика се предават на човешкия организъм?

Във физиката има много просто правило: материята в състояние на разсейване се нарича енергия.

Енергия в състояние на сгъстяване се нарича материя. Молекула, атом, самите електрони са невидима материя. Колкото е по-малка, толкова тя е по-нематериална, но се превръща в енергия. Колебанията на атома са винаги различни: в кислорода те ще бъдат с една характеристика, във водорода с друга.

Турманият има свои магнитни. колебания. Нагревателният елемент на постелките дава топлина с ниско качество. Турманиевата керамика „взема“ тази топлина и я превръща в своя, качествена топлина – 10 микрометъра. Затова тази топлина е много точна, потребна на човешкия организъм отначало.

Това е източен принцип – Медицината на Изтока е основана на енергиите, на циркулацията на енергии. Много внимание се отделя на качеството и съответствието на това, което въздейства на организма.

Например корейците препоръчват да се спи с голо тяло на непокритата турманиева постелка, защото най-доброто въздействие е при непосредствен контакт с турмания.

Биорезонансната инфрачервена топлина е приятна и сходна по спектър с тази, която нашата клетка приема, събира и използва за самовъзстановяване. По прицип вируси и бактерии, гъбички и глисти не могат да живеят при биорезонансна топлина. Уникалното е, че микроорганизмите никога не си изграждат устойчивост към тази топлина.

Турманият при нагряване йонизира въздуха наоколо, създавайки микроклимат като в борова гора, дори човек да живее в градски условия. Днес учените са категорични, че отрицателно заредените йони кръвообращението, ако те са недостатъчни кръвта става гъста и се повишава риска от образуване на тромби.

Кръвта е течна, защото има отрицателни заряди на кръвните клетки и стените на съдовете, които се отблъскват една от друга, плюс магнитно поле. То се образува, защото електрическите заряди се движат по съдовете. Магнитното поле определя движението на кръвта да е праволинейно, без завихрения.

Йоните трябва да се вземат от въздуха, а магнитното поле – от земята. И двата фактора е нужно да се набавят ежедневно през целия живот.

Ако йоните са недостатъчни, нервната система се чувства зле, импулсите в нашите „проводници“ преминават лошо. За да отдъхнем трябва да осигурим йони на нервната система. Нервната система е най-зле късно вечер, защото йоните не са достатъчни. Има изход – всяка вечер за час – два човек да се разходи на свеж въздух. При това е важно във въздуха да има йони. Въздух без йони, даже ако има правилен химичен състав, не е полезен и по-точно такъв въздух е вреден за човешкия организъм.

Заредени частици във въздуха има около морето, в планините, в горите. Но веднага възникват три проблема. Откъде да намерим свеж въздух? Откъде да намерим два часа в края на работния ден? А третия проблем – това е присъщата ни ленност.

Откъде да вземем отрицателни йони, ако няма чист въздух?

Курортите и санаториумите са разположени точно в такива природни условия, където въздухът е наситен с отрицателно заредени йони. Но нима някой от нас живее постоянно в санаториум и колко често можем да бъдем на курорт?

В градски условия тази липса с успех може да се попълни с

НЕВЕРОЯТНИЯ ТУРМАНИЙ 

Когато лежим дори на изключена турманиева постелка, вече получаваме йони. А ако добавим температура, йонизацията протича още по-ефективно.Така човек се възстановява пълноценно силите си и поддържа добро здраве.

Третият, позабравен фактор за добро здраве, е магнитното поле на земята. Всеки човек има свое магнитно поле и всяка клетка в човешкия организъм има заряд и свое магнитно поле.

То се изразходва и затова е нужно ежедневно да се допълва. Най-простият начин в миналото, чрез който човек се е „зареждал“ е бил чрез съприкосновение със земята. Днес за съвременния човек в градски условия това е турманиевата керамика.

Германият и турмалинът са основните компоненти на турмания и те създават магнитно поле, подобно на земното магнитно поле. За да живее пълноценно, да се храни и размножава, всяка клетка в организма трябва да има свой електричеси заряд и магнитно поле.При недостатига им клетките започват да страдат, а това води до различни болестни състояния.

Дефицитът на магнитно поле се проявява във вид на стрес, лоша адаптация на човека към натоварване, към промяната на температурата и други. електрическото поле винаги се съпровожда с магнитно поле. За добро състояние на нервната система са нужни и йонизация, и магнитно поле. При това те трябва да се допълват едновременно и ежедневно. Това стана възможно с изобретяването на турманиевата керамика.

ОЩЕ/ Турманий – полезен за възрастни и деца Турманий – полезен за възрастни и деца 

Сънят на постелките от турманий благотворно влияе на нервната система. Той е полезен както за възрастни, така и за деца.

Втората система, която се нуждае от постоянно и пълноценна компенсация на йони и магнитно поле, са особени влакна, които възбуждат сърдечния мускул да се съкращава – проводящата система на сърцето. Ако тя страда, възниква аритмия. Затова е нужно постоянно да се попълва дефицита от йони и магнитно поле.

Когато човек спи на турманиева керамика 6 – 8 часа, си осигурява добро здраве, енергия и бодрост на сутринта. Не се налага да напуска уютния си и модерен дом в градски условия, защото вече има турманий – най-добрият приятел на здравето.

Снимка на публикацията: © Free Photos

Add to Flipboard Magazine. Желанието да бъдеш здрав е част от здравето. Последни публикации на Елисавета Николова (Виж всички) Споделете с любимата си социална мрежа 🙂