Великден на остров Тасос, в Royal Paradise Beach Resort & Spa 5* – 3 нощувки, закуски и вечери

1
Добави коментар
grabon
grabon

Цена:236.00 лв.

Стара цена: 340.00 лв

Изживейте един невероятен празник на остров Тасос, изпълнен с незабравими емоции в Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*. 

Луксозният, супер модерен хотел е построен на морския бряг в непосредствена близост до градчето Потос. Разположен на частен пясъчен залив, петзвездният комплекс ще ви предостави максимален комфорт, уникална атмосфера и разнообразни възможности за пълен релакс и уединение. Royal Paradise настанява своите гости в стилно обзаведени стаи с дизайнерски мебели и уютен интериор, от които се разкрива приказна гледка към Егейско море. Удобствата на хотела не свършват дотук – той разполага с плувни басейни, собствен плаж, СПА център, множество заведения и различни допълнителни услуги. Ежедневно в основния ресторант се сервират богата закуска и вечеря на шведска маса, а в гурме ресторанта се приготвят интернационални, средиземноморски и гръцки специалитети.

По това време на годината магнетичния остров Тасос е мечтана дестинация, затова възползвайте се от предложението ни и се насладете на пълноценна и слънчева почивка!