BGflorist.com – доставка на цветя и букети с куриер: Разнообразието на сватбените букети

1
Добави коментар
Tribal88

  Сватбени букети – разнообразието от стилове и идеи Говорейки за сватбени букети,  трябва да се знае, че красивият букет е това, което придава завършеност на булчинския облик, но същевременно трябва да е подходящ за булчинската рокля и аксесоарите към нея.

Ето някои тенденции  при булчинските букети, популярни през новия сезон:  булчински букети и сватбени букети от цветя от един тип (например – това е просто една роза) или различни цветове, подобни по отенък, както и  сладки, романтични ефирни цветове.

Но как да изберем цветя, които са традиционни за случая и  в същото време нови и модерни за сезона?

Новина – винтажните цветя създават нежни, романтични чувства

Vintage – нова основна тенденция която се наблюдава в цялата подредба, като се започне с венчалните пръстени, сватбените рокли и завърши със цветовете. Нежни и романтични цветя и билки в приглушени пастелни нюанси – още по-добре, ако са и ароматни.

Розите са най-популярните и елегантни цветя за букет на булката. Лилии, божури, хортензии, лалета и орхидеи са по-модерен избор. Цветни аранжировки от повече свободно избрани и аранжирани цветя, заменят предишните букети с плътна форма.

Можете да изберете един кръгъл букет от 9 -15 лилии с различни цветове. Дръжката на букета се  оформя от зеленина и копринена панделка с малки кристали.

Друг модерен букет – кръгъл, аранжиран от 9-21 рози с различни цветове. Основен приоритет е белият цвят , но можете да изберете и кайсиеви рози, розови, сметана и дори оранжеви цветове – всички те са актуални. Възможна е и комбинацията от всички тези цветове.

Доста интересно решение е елегантен букет от ориенталски лилиум , рамкирани от валцовани пръстени. Той изглежда много стилен и перфектно акцентира вашата индивидуалност и женственост.

И още един цветен аранжимент, който е един от хитовете на сезона – букет от 19-21 бели, зелени, лилави малки орхидеи. Такъв букет изглежда много естествено и подхожда на перфектната булка, която предпочита романтичен стил  за своята сватбена рокля.

Също така е важно да се помни, че асиметрията – е една от най – модерните тенденции за годината. Сватбената рокля и букетът може да бъдат асиметрични. На пръв поглед, това изглежда малко екстравагантно, но не се притеснявайте, и класиката, и екстравагантността са актуални.

По този начин можете да избирате между класическия кръгъл букет или асиметричния, като това  зависи единствено от Вашия стил и предпочитание.

–– Посетете нашия онлайн магазин за цветя на адрес http://bgflorist.com