Ламперия | Цени пвц и сайдинг облицовки | Сайдинг облицовки | DirectFlooring

2
Добави коментар
penkov
penkov

PVC Ламперията е подходяща за използвани като облицовка  за стените във всеки вид помещения и за окачени тавани. Предназначена е за трайна облицовка на бани, кухни, хол, тераси, халета, складове, магазини, производствени бази и други помещения.

Със своите антибактериални свойства ламперията не само се препоръчва а и е задължителен елемент за облицоване на обществени кухни, производствени помещения и други помещения където хигиената трябва да е на високо ниво.

Напълно лесна е за поддръжка и устойчива на експлоатация като не се нуждае от специални грижи.

Характеризира се с издържливост и напълно устойчивост на влага.

Сайдинг облицовки Монтирането на сайдинг облицовки е най-наложената за момента практика при монтаж на топлоизолации в днешно време. Използването на този вид фасадни облицовки е най-разумният вариант за защита на дома ви от външните атмосферни условия.

Виниловият сайдинг който предлагаме, в съчетание с изолационни материали (минерална/каменна вата, паропропускливо фолио), осигурява добра топло- и шумоизолация като позволява стените да дишат отвътре–навън и предпазва от конденз, влага и мухъл.

Материалът е с изключителна дълготрайност като не се напуква или деформира, а цветът се запазва непроменен с години.

Технологията на монтиране на сайдинг панелите се отличава като бърза и лесна. Самият монтаж може да се  извършва целогодишно, независимо от външните атмосферни условия