Детоксикатори,Епилатори,Масажори,Уреди за отслабване

2
Добави коментар
raste
raste

Описание на продукта: Лазерен епилатор за трайно обезкосмяване за домашно ползване  „RIOх60“ – ВГРАДЕН В КУФАРЧЕ

Лазерен епилатор за трайно обезкосмяване „RIO X 60″ е иновация при лазерните епилатори на RIO. Клинично тестван. С доказана ефективност за трайно намаляване на окосмяването чрез унищожаването на корена на косъма, без да засяга другата част от кожата.Разполага с 3 нива на сигурност. Системата е компактна и лесна за употреба, а ефектът – сигурен.

Една от големите иновации на компанията RIO е свързана с най-ефективния, но и за съжаление доскоро най – скъп метод за епилация. Революционното предложение на английската марка се крие в пъти по – ниската цена и удобството всеки потребител да може да направи тази процедура сам в къщи, без предварителни часове и помощен персонал. Системата сканира пространство, обхващащо 60 косъма и ги третира едновременно, като по този начин Ви спестява време и усилия. Разполага с 3 нива на сигурност: Ключ, без които лазерът не се стартира ; Парола за достъп ; 2 тъчпина, които трябва да са в контакт с кожата, за да бъде стартирана процедурата Системата за лазерна епилация е компактна и лесна за употреба, а ефектът – сигурен!

Продукт :“ RIO х 60″

Производител : „RIO“ – Великобритания

Гаранционен срок: 24 месеца

Как работи?

Системата за лазерна епилация изпраща сноп лъчи до фоликула (корена на косъма) с достатъчно енергия да го унищожи, без да засяга останалата част от кожата. Употребата на домашните системи за лазерна епилация спестява използването на химични препарати. При употребата на системата за лазерна епилация е необходимо космите да бъдат с дължина 1- 3 мм., като отстраняването им между процедурите да не е чрез издърпване. Лазера използва плътен лъч от светлина, който е съставен от вълни с еднаква дължина. Кожата е прозрачна за светлина с честота на вълната от 600 до 1100nm (нано метра), докато меланина притежава структури, които абсорбират лъчите с тази дължина на вълната, за това е възможно лъча да се фокусира върху корена на косъма, който е богат на меланин и по този начин да не засегне кожата. Светлинният лъч, който се абсорбира от меланиновия пигмент води до нагряване корена на косъма. Това нагряване разрушава клетките (папила), чрез които косъмът израства. По този начин растежа на косъма се преустановява. За достигане на крайния резултат, безвъзвратно прекратяване на растежа на косъма, са необходими 6-8 процедури в зависимост от окосмяването и типа кожа.

Безопасност Английската марка Rio е наблегнала изключително много на безопасността. Освен паролата без чието въвеждане апаратът няма да започне работа, има ключ за достъп и специално вградена технология, която не позволява на уреда да стартира работа докато не е в пряк контакт с кожата ( ако уредът се отлепи дори и на милиметър, спира работата си ). По този начин лазерният лъч не може да попадне върху нежелана част от тялото. Използваната лазерната струя е по-слаба от тези в студията и за разлика от тях не предизвиква дискомфорт и неприятни усещания.

Подходящ за светла кожа!

Лазерната епилация има най- добър ефект върху светла кожа и тъмни косми. Комбинацията тъмна кожа и светли косми изисква повече процедури. При жени, които страдат от прекомерно окосмяване поради хормонални смущения са необходими по- интензивни процедури.

Както професионалните лазерни системи в студията, така и уредите на RIO и Silk’n изискват от 6 до 8 процедури, в зависимост от окосмяването, за постигане на желания резултат. След проведените клинични тестове, върху над 40 души в рамките на 7 седмични процедури, се наблюдава значително намаляване на окосмяването.

*Уредите не са подходящи за използване при тъмна кожа от типа афро-американска, бели косми,пигментни петна по кожата.