Продажба на коли за скрап на добри цени – KoliZaSkrap.bg

1
Добави коментар
goshkata85
goshkata85

Коли за скрап и автомобили за части

KoliZaSkrap.bg е специализиран сайт за продажба на коли за скрап и автомобили за части, който събира на едно място продавачи и купувачи. Тук всеки потребител има възможността да публикува своята обява лесно и бързо с няколко клика на мишката. Единственото нещо което се изисква от Вас е да въведете данни за автомобила който продавате, в какво състояние е и естествено на каква цена го продавате. За останалото ще се погрижим ние. Ще направим всичко възможно за да покажем Вашата обява на възможно най-много хора които се интересуват точно от Вашият автомобил.

Защо да продадете старият си автомобил за скрап или части? Живеем в ерата на автомобилите, които с всеки изминал ден стават все повече и повече. Това автоматично запълва градовете с коли и паркоместата намаляват и няма къде да се паркира. Част от този проблем са излезлите от употреба автомобили, които заемат ценни места. За да се справят с проблема по-големите градове налагат глоби на собствениците на тези автомобили. Друг важен момент е че те замърсяват околната среда и създават предпоставки за нараняване на децата които играя край блока, които от чисто любопитство са влезнали в изоставената кола и са се порязали на счупеното и стъкло…

Нашият съвет към всички които имат излезли от употреба автомобили, коли за скрап, блъснати или изоставени такива

Без значение дали сте от София, Пловдив, Варна, Бургас или от друг град. Пуснете обява, продайте ги и вземете пари в брой. Така ще помогнете на себе си финансово и на другите.