И на 81 г. София Лорен е като икона | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

КРАСОТА
И на 81 г. София Лорен е като икона
Неувяхващата красавица се появи в реклами на Dolce & Gabbana и отново очарова

16 Февруари 2016 21:13
0

принтирай

|

текст

Една от най-големите холивудски актриси и носителка на „Оскар“, 81-годишната София Лорен изглежда впечатляващо добре. В това нещо се убедиха и водещите лица на модната къща Dolce & Gabbana , като й дадоха роля в новата реклама за италианската марка.

С тази реклама Долеч и Габана разчита основно на символизма, като искат да подчертаят безвремие и елегантност, и актьорите от 50-те години на миналия век могат да ги представят най-добре. Актрисата, която се е снимала с великаните на киното като Кари Грант, Кларк Гейбъл, Марчело Мастрояни и др., все още сияе. 

София Лорен играе майка, която заедно с петимата си сина имат за задача да възстановят разпадащ се сицилиански имот.

Филмът обединява три звезди на италианското кино, включително режисьора Джузепе Торнаторе, който спечели Оскар за най-добър чуждоезичен филм.

„Това нещо все още може да се случи. По някакъв начин аз съм във всички времена и много ми харесва това, че все още мога да работя“, казва Лорен за италианския всекидневник „Кориере дела Сера“. Режисьор на клипа е Джузепе Торнаторе, същият който режисира музикалния клип на Енио Мориконе за известния филм „Имало едно време на запад“.

По-рано София Лорен участва и в кампанията на клипа за червило на Dolce & Gabbana .