Най-добрите Android игри + Видео

1
Добави коментар
pomagai
pomagai

Най-добрите Android игри

 

Cut the Rope 2

Една от любимите пъзел игра на PomagaiCOM за Android е „Срежете Въжето 2“ (Cut the Rope 2), в която се храни с бонбони едно малко зелено създание, известно като Om Nom. Как да го нахраниш? Чрез рязането на въже, разбира се.

Тази безплатна игра разполага с хубава графика и дяволски умни пъзели. Не се заблуждавайте от красивата графика на „Срежете Въжето 2“, защото сериозно ще се затрудните, когато достигнете до по-късните нива. За жалост играта е платена за потребителите на iOS. Струва $1.99.

 

   

Plants vs Zombies 2

Растения срещу зомбита(Plants vs Zombies 2), е една от класическите безплатни игри от раздела „tower defense“ и продължението й е блестящата звезда на жанра. Растения срещу зомбита 2, има разнообразни храсти, за да Ви защити от приближаваща армия зомбита.

PopCap доставя колоритна, пристрастяваща, добре балансирана стратегическа игра с почти безкрайно преиграване. Трябва непрекъснато да сте изобретателни на всеки етап и има свой собствен набор от уникални черти, което означава, че напредвата през тях винаги хвърля нови предизвикателства. Растенията срещу зомбита 2 е доста щедра по отношение на отключено съдържание, което е със свободен достъп.  Това също е много добър момент.

 

   

Vector

Vector е вълнуваща аркадна игра. Анимациите в играта са превъзходни, и движенията на героя изглеждат напълно реални и човешки. Има по-малко колекционерски предмети, отколкото в много други игри от този тип – във фокуса повече има за цел оцеляването, а не лов на трофей. Скачайки от покрив на покрив никога не е било толкова добро. Има страхотен трейлър който може да гледате тук. С тази игра потребителите на iOS отново нямат късмет, играта е плате в AppStore и струва $0.99.

 

   

Marvel Contest of Champions

С участието на някои от най-големите герои на Marvel. Биете се и си преправяте път през различни етапи, докато стигнете ниво нагоре и отключите нови герои в това епично приключение. Това е Marvel Contest of Champions с всичките си предимства които има, като графика и герой, това я прави една от най-добрите бойни игри. Управлението е невероятно гладко: просто с приплъзване на палци в различни посоки изваждате набор от перфектно анимирани атаки, и няма досадни контроли на екрана, които да се опитвате да натискате. Ще трябва да имате доста модерно устройство, за да я играете гладко, но ако сте запален по Марвел геройте, трябва да я проверите доста по добра е от повечето Android игри в този жанр.

 

   

DomiNations

Доминации e сравнително нова игра на сцената на Android, но това няма никакво значение, защото е натрупала над един милион изтегляния, както добрите оценки на критиците. Някъде между Clash of Clans and Civilization, Доминации е игра, в която играчите поемат контрола на цял един народ „от каменната ера до космическата ера“, за да проучат, разширят и завладеят света.

Нивото на стратегия, предоставена от Доминации е далеч отвъд това, което сте виждали на повечето игри за Android. Трябва ли да се харчат пари за изграждане на по-силна армия, или в изучаване на нови технологии в библиотеката? Доминации е изпълнен с тези решения, които могат да се завъртят на Ваша страна и да увеличат шансовете Ви за победа, както и някои радикални битки в които трябва да вземете участие.