АНГЕЛИ, АРХАНГЕЛИ, АКАШОВИ ЗАПИСИ – интензивен семинар

18
Добави коментар
lubopav
lubopav

Event Details

This event finished on 11 May 2014.

ДВУДНЕВЕН ИНТЕРАКТИВЕН СЕМИНАР-

„АНГЕЛИ, АРХАНГЕЛИ, АКАШОВИ ЗАПИСИ”

Дата: 17 – 18.05.2014 (местата са изчерпани)

НОВА ДАТА: 10-11.05.2014 

Продължителност: 11.00 часа – 17.00 часа

Място:  СОФИЯ- ХОТЕЛ” ХЕМУС”- зала” Ком”-3 етаж

Кои са Ангелите и Архангелите?

Каква е тяхната роля в нашия живот?

Какво представляват Акашовите записи? Как да влизаме в тях?

Присъединете се към един от най-търсените и успешни семинари с практическа насоченост. При един от най-добрите учители, с над 20 години успешна практика и знания в древните науки, езотериката, алтернативно лечение, йога, Аюрведа, медитация – Меги Колева. Всеки посветен в Акашовите записи при Меги Колева успява да работи с Акашите! Обученията при Меги Колева имат 100% успеваемост! Ако дълго сте търсили своя курс и своя учител – това е вашата възможност!

Какво представляват Акашовите записи? Казано просто вашите Акашови записи са енергийния архив  на пътешествието на душата ви от самото й възникване.

Това е всичко което сте, което сте били и което имате потенциал да станете.

Акаша е санскритска дума, която означава Изначално вещество. (етер) Това от което идва цялото творение. 

Акаша е също Божествената любов, Божествената вибрация на Звука и Светлината.

Тя е енергийното поле, което съдържа цялата история на всяко същество от възникването на Творението, като по този начин ни свързва помежду ни в единно цяло, сега и завинаги.

Акашовите записи са много повече от склад със спомени. Те са действени, тъй като оказват огромно влияние върху всекидневието, взаимоотношенията, чувствата и вярванията ни, както и потенциалната действителност която привличаме.

Те са измерение на любов, в което получаваме яснота и мъдрост с помощтта на Господарите на записите и силата на Светлината.

С  Какво  семинарът ще ви помогне в реалния живот?

 Много са причините поради които бихме искали да влезем в Акашовите записи:

•    Стремеж да открием мисията на живота си.
•    Търсене на отговор в житейска ситуация.
•    Нужда от напътствия от Духовния свят и Духовно развитие.
•    Желание да намерем сили в  в трудни  моменти.
•    Копнеж да се свържем с целта на душата си.
•    Взаимоотношения с близки хора-разясняване на ситуации.
•    Повтарящи се натрапчиви мисли, емоции и модели на поведение.
•    Какъв е урокът, който се съдържа в дадена проблемна ситуация.
•    Причини за лошо здраве.
•    Влияние от минали животи

На всички тези въпроси ще можете да получавате отговори и напътствия по всяко време и на всяко място.

Достигайки с помощта на своя архив до необходимата информация/енергия, вие създавате възможност за изцеление. Повишава се степента на осъзнаване на житейските ви проблеми.

Понякога да признаете източника на трудността е достатъчно само по себе си за изцеление на проблема. Когато се постигне изцеление, записът на съответното събитие в Акашовия архив се променя.

Лекувайки отделни аспекти от себе си, вие буквално променяте миналото и неговия енергиен запис.

Не забравяйте, че Акашовият ви запис е неделима част от вас, така, че променяйки енергийния си модел и честота, вие въздействате и на записа.

Акашовите записи са духовен път, който води към АЗ-а с помощта на учителите, ангелите и водачите, а също и на Господарите на Записите. Те всички хвърлят светлина върху проблемите ни, повдигат съзнанието ни с любовта и вискочестотната си изцелителна енергия, и ни даряват със СЕБЕпознание!

Това е все едно да се върнеш у Дома или поне да можеш да се обадиш… и  да получиш отговора от който се нуждаеш толкова много с много любов и подкрепа.

Два дена ще се потопим в чудния свят на енергията, на невидимото, на Божествената Любов, на помощта и подкрепата на Духовния свят. Това е истинско откровение и качествено ново разбиране в живота ви – отварящо вратите към всичко онова, което до сега е оставало скрито от вас!

Цена на семинара -111 лв. (трите единици са ангелски знак – ново начало)

Водещ семинара- Меги Колева www.ayurveda-bg.com

ВНИМАНИЕ!!! Към 29.4.2014 МЕСТАТА ЗА 17 и 18 май ВЕЧЕ СА ИЗЦЯЛО ЗАПЪЛНЕНИ! ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС ОТВАРЯМЕ НОВА ВЪЗМОЖНОСТ за втора дата – можете да се записвате за ДАТИТЕ 10 – 11 май. Моля при регистрация и заплащане – уточнете датите!  Работата е изключително интензивна, практическа. А прогреса на всеки от курсистите задължително се проследява месеци след това – как се справя, създават се възможности за последващи срещи, практикум и срещи за обмен на информация. Има защо да е толкова търсен и ценен този семинар. Съдържанието, възможностите и способите за записване за следващите дати са същите – обявени тук. 

Работи се в малки групи, местата са ограничени, затова препоръчваме предварително запазване на място – с частично, или цялостно заплащане на таксата. Можете да използвате следната банкова сметка:  БАНКА ДСК -СОФИЯ – КЛОН „КРАСНО СЕЛО” BG23STSA93000018102592  МИГЛЕНА МАРЧЕВА КОЛЕВА. Основание – “Акаша Свой Избор”. Моля, изпратете e-mail до info@svoizbor след това, за да имаме координати и контакти за добра комуникация, както и да потвърдим регистрацията за семинара. 

Можете да използвате и epay формата отдолу, или да преведете нужната сума при всяка каса на EasyPay, като заявите, че искате да преведете пари към КИН номер N9676587251 с желаната сума. Таксата, която ще ви поискат за превода, е около 0,50 лв. Моля, когато сте на гише на easypay като основание да продиктувате “Семинар акаша” + вашият email адрес и име. Веднага след осъществяване на превода, името ви стига до нас и автоматично се регистрирате и записвате като участник. Ако не можете да впишете e-mail адрес, пишете ни на [email protected], за да ви потвърдим успешната регострация!

За контакти: 0889429460 – Меги Колева, 0887628882 – Мартина Иванова, [email protected]

Благодаря ви, че споделяте тази статия чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!