Детска мода с тиранти

1
Добави коментар

4/9/2016

0 Comments

 

Има толкова много стилове, подходящи за ежедневието, и един от тях безспорно е този, съчетан с тиранти. Ако сте скептични към това fashion твърдение, не бъдете. Тези аксесоари определено правят модно завръщане. Детската мода е подвластна на тази за възрастни и това е една от причините тирантите да присъстват активно в гардероба на вашите деца.

Другата причина, поради която може смело да заложите на тиранти за аксесоар към облеклото на вашите деца, е, че те-тирантите могат успешно да заместят нуждата от използването на колан. Детското кръстче е толкова нежно, че понякога, макар и с колан, дънките, клиновете, панталоните и дори поличките на момиченцата се свличат надолу. Тирантите са решение на този проблем.

Децата растат и дрехите бързо им умаляват. Сметката за сезонна подмяна на вече малки по размер дрехи, е солидна и вашият семеен бюджет е застрашен. Да, децата растат много бързо, нали? За това, все по-често купувате умишлено по-големи като размер панталони или поли за вашите дребосъци.Защото знаете, че може да се доверите за помощ на тирантите, те ще стоят перфектно на дрехата на детето ви която е леко уголемена. Тирантите могат да се коригират точно колкото е необходимо, според ръста на вашето дете, за да държат здраво долната дрешка на мястото ѝ.

Една от възможностите за ползване на тиранти е те да са част от облеклото на децата ви само като аксесоар – пуснати да падат свободно. Екстравагантно решение, но стилно и със сигурност впечатляващо! Така със сигурност ще привлечете одобряващото вниманието на другите към модерният стил с тиранти на детето ви, който ще усмихне привлечените погледи!

Тирантите могат да се носят успоредно една на друга или кръстосани отзад, както от малките господа, така и от малките дами. Подходящи са деца от 1 до 7 години.

Ако харесаш страницата на сайта във Фейсбук

 Всяка седмица ще участваш в тегленето за седмичната награда Ще бъдеш сред първите, които научават за най-добрите оферти Периодично ще получаваш ексклузивни ваучери