ФИРМА БГ–РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА,цена,ЕООД,ООД,документи, вписване,СОФИЯ,ПЛОВДИВ,откриване нова фирма

1
Добави коментар
firmabg
firmabg

ЗА ФИРМА БГ

FIRMABG е специализирана в регистрацията и счетоводството на търговски дружества, ЕТ и юридически лица с нестопанска цел/фондации или сдружения/. Осигуряваме защита на интелектуалната собственост и авторските права на нашите клиенти, регистрация на търговски марки, патенти и промишлени дизайни.

Предлагаме и други услуги, свързани с Търговския регистър,като промени в обстоятелствата на вече регистрирани търговски дружества и ЕТ, смяна на адрес на управление, на управител, прехвърляне на дружествени дялове, увеличаване или намаляване на капитала и много други.

Екипът на FIRMABG включва експерти в сферата в международното данъчно планиране и предоставяне на пълна административни услуги както в България, така и в различни юрисдикции. Чрез нашия опит ще Ви дадем най-добрите съвети по отношение на всякакви запитвания от Ваша страна и ще Ви помогнем при избора за най-оптимално данъчно планиране на личните Ви или корпоративни финанси.

Във FIRMABG работим за намиране на оптимални решения, съответстващи на нуждите на вашия бизнес. Ние бихме могли да регистрираме фирма в избрана юрисдикция и да предоставим последващо административно и счетоводно обслужване.

Ние ще Ви сътрудничим с консултиране и осигуряване на готови компании от други юрисдикции, като Сейшелските острови, Малдивите, Белиз. Това са известни зони с преференциален данъчен режим, в които данъчните ставки са сведени до минимум.

Най-често целта за регистриране на офшорна фирма е оптимизация на дължимите данъци. С помощта на една правилно структурирана офшорна компания могат да се постигнат следните предимства: защита на собственост, анонимност и конфиденциалност, оптимизация на разходи, облекчени изисквания на отчетност и ниско ниво на бюрокрация.

FIRMABG разполага с дългогодишен опит в работа с неправителствени организации, регистрация на юридически лица с нестопанска цел /фондации или сдружения/.

Предоставяме счетоводни услуги и консултации, абонаментно счетоводно обслужване на юридически и физически лица, публикуване на ГФО.

Извършваме консултации по изготвяне и сключване на търговски договори, кандидатстване и управление на европроекти.

Прочети