Коя GPS навигация е най-добра за мен?GPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Видеорегистратор, GPS проследяване,…

1
Добави коментар

Коя GPS навигация е най-добра за мен?
12:43, 19 Април 2016 видяна 15 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Вариантите за GPS навигация стават все повече и повече, следователно изборът – все по-труден. Когато сте изправени пред избора на навигация, има няколко неща, на които трябва да обърнете внимание.

 

Първото и най-важно нещо е да се изясни въпросът: за какво ще Ви служи навигация? Ако ще използвате GPS устройството за лични нужди – пътуване до някой град, на почивка или до някой обект, не е необходимо да търсите нещо много скъпо и със специфични екстри. Ако обаче Вашата GPS навигация ще Ви служи за служебни цени, необходимо е да обърнете повече внимание на избора, който ще направите. В този случай е добре устройството да е с по-добри технически параметри и специфични функции, за да можете да разчитате уверено на него.

 

Ние предлагаме освен стандартни навигации за автомобили и специфични модели навигация за камион, навигация за мотоциклет / АТВ, навигация за кемпер, ръчни GPS навигации за измерване на площи и други. Тези модели включват специфични опции и екстри, които ги правят много подходящи и съобразени с превозните средства и специфични нужди, за които са предназначени.

 

Второто нещо, което трябва да си изясните, е каква големина да бъде екранът на навигацията. Стандартно големината на екрана на навигациите е 4.3”. Това по принцип не е препоръчителен размер поради факта, че видимостта е по-затруднена на такъв малък екран. Ние препоръчваме ако имате възможност да се спрете поне на 5 – инчов вариант. Ако ще използвате устройството в по-голямо превозно средство като камион, препоръчваме да се спрете на 7 – инчов вариант навигационна система. Така видимостта на екрана ще бъде по-ясна и по-добра.

 

Третото нещо, което препоръчваме, е да се спрете на вариант, който има гласова навигация. Това ще Ви улесни много, като в този случай няма да е необходимо да гледате към екрана на навигацията, докато шофирате. За да се ориентирате, ще бъдете навигирани от гласови комади. Почти всички модели, които предлагаме, имат тази опция.

 

Някои модели навигации имат трафик приемник. С негова помощ можете да получавате актуална информация за трафика и дори за времето.

 

Друга информация, която трябва да съблюдавате според Вашите изисквания, е какви карти има навигацията. Повечето GPS навигации имат карта на България, Европа, Скандинавските страни.

 

За нашите клиенти ние предлагаме качествен и разнообразен избор GPS устройства. Нашите консултанти са на разположение да Ви консултират и помогнат в избора на навигация.

 

Добави в Svejo

« Обратно към блога