Вижте хороскопа си за Велика събота :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Днес на Велика събота вижте какво вещаят звездите с хороскопа на Неда Иванова, представен от „Монитор“:

 

Овен 21 март – 20 април

Ден на големете очаквания и апетити. Малко повече смирение ще ни се отрази добре. Сексуалната енергия подкопава здравето. В този ден Венера напуска вашия знак, а това ще насочи мислите ви към изискванията на делника, независимо, че навлизаме в празничен великденски период. Време е да преосмислите връзките, да си дадете сметка кои са важните за вас хора и да прецедите всяка емоция през цедката на обективната реалност. Старото си отива, нагодете се към изискванията на момента и ще се чувствате добре.

 

Телец 21 април – 20 май

Денят освобождава залп от неконтролируеми енергии. Венера навлиза във вашия знак и ви обгръща с очарование и обаяние. Променяте плановете си, изоставяте старите обещания и уговорки, решавате се на промени, пътувания и нови срещи. Освобождават се инстинкти, които в миналото сте успявали да контролирате. Ще бъдете обект на всевъзможни съблазни и изкушения. Трудно ще устоите на желанието да имате нещо, от което сте се отказвали до момента. Щадете чувствата на близките. Ще има усмивки и сълзи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако запазите добрия тон и се дистанцирате от рискови инициативи ще си прекарате добре в празничния уикенд. Денят носи някаква особена превъзбуда, желание да се направят промени, да се организира по нов начин старата връзка или да се отиде към нещо ново. Действията ви от днешния ден може да ви донесат приятни преживявания и изкушаващи моменти, но ще увеличат и дистнациите. Стойте далече от тълпата, съберете се с най-близките, не се поддавайте на гнева. Препоръчва се смирение и отказ от светски изяви.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден със спокойна и разтоварваща програма. Намерете пътя към сърцата, които ви обичат и ценят. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект. Настройвате се приемащо и разбиращо. Важното е да контролирате превъзбудата, апетитите и емоцията, както и желанието да оправите света. Приемайте със смирение това, което ви поднася живота. Дистанцирайте се от тълпата, не давайте нови обещания и не започвайте нищо ново. Сега е момента да се направи лична и професионална инвентаризация.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Тежък ден, апетитите се изострят, желанията взимат връх над разумния избор и поведение. Увеличете самоконтрола. С лекота ще разрушите връзка и отношения, на които сте отдавали голямо значение в миналото. Сексуалната енергия днес не само подкопава здравето, но може да ви вкара в губещи и меркантилни схеми. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Не е време за изневери. Укротете желанията и не се поддавайте на съблазни. Ще се окаже, че трябва да платите за удоволствията на познати и непознати.

 

Дева 23 август – 22 септември

За вас денят носи късмет и екстри. Това, от което някой прибързано се отказва ще дойде при вас, ще ви радва и изпълни с удовлетворение. Символ на деня е саможертвата и прошката. Колкото по-малко искате, толкова повече ще получавате. Днес и утре късметът ще ви следва, ще се радвате на приятни моменти с близки и приятели. Съветът е да не планирате нищо отговорно и важно за 2-3-и. Изкарайте си празничните дни без притеснения и излишно съобразявате с тези, които никога на се съобразяват с вас. Работата да почака.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

И за вас този ден носи повече възможности, предложения и допълнителни екстри. Проблемите в любовта се изчистват. Ще спечелите в играта на чувствата, ще бъдете с тези, които са обект на най-силните ви чувства и страсти. Венера вече не ви гледа в опозиция. Чакат ви приятни моменти, стига да не афиширате прекалено връзките си. Стойте далече от суетата на публичните изяви. Планирайте посещения на свято и чисто място. Ще посрещнете този Великден с промени и срещи, които ще ви радват в бъдеще.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не искайте много и ще имате достатъчно. Ден на големите апетити и страсти, които трудно ще се скрият и овладеят. Не тръгвайте по пътя на амбицията и неравностойната любовна връзка. Авантюрите от този ден ще предизвикат лавина от неудобства и проблеми утре на празника. Желанието за реформи, промени и нов начин на живот взима връх над разума. Може да направите прибързан ход, за който да съжалявате. Съветът е да отлагате старта на важните за вас начинания за 2-3-и, когато и на работното място ви чака късмет.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За вас късметът е заложен в почивните дни. Добре е да ги продължите и до 3-и да не мислите за работа. Давайте го по-лежелно, с повече разтоварващи моменти, без излишно напрежение, бързане или желание за доминиране и натиск над околните. Ден на промени и реформи, които ще ви изненадат, на покани и откази, които ще ви дойдат в повече. Старайте се да приключвате, да разчиствате пътя си и да не влизате в колективни инициативи. Не започвайте каквото и да било, особено ако в бъдеще искате да разчитате на него.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в успешен и релаксиращ период. От днес и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Не е изключено друг да ви поеме разходите и да ви посрещне на свой терен. Ако се налага да избирате между две покани идете там, където знаете, че няма да ви товарят с проблеми, с желания и претенции. Намерете спокойно и духовно място извън прекалената шумотевица на тълпата. Планирайте по-дълга почивка, ако може до Гергьовден. Ако действате амбициозно и не смирите апетитите ще си докарате проблеми.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес и утре е добре да пътувате към места, където ще ви посрещат приятели, където няма да ви товарят излишно с претенции за споделени или несподелени чувства. Навлизате в период на инвентаризация в любовта. Сексът е противопоказен и разболява. От днес изкусителката Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Бъдете сигурни, че ще си навлечете повече грижи и неудобства с желанието да бъдете с някого на всяка цена. Страсите, които не може да контролирате ви вкарват в капани.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не променяйте уговорките, не искайте много от околните и се постарайте да улесните с помоща си близки и приятели. Прояви на агресия и неотстъпчивост ще развалят и най-доброто преживяване. Не мислете за работа, не взимайте заеми и се спрете на по-разтоварваща и релаксираща програма. Ден за покаяние и прошка. Сплотете семейството, не отивайте към странични връзки. Навлизате в духовен и пречистващ период. До два дни ще намерите изход от положение, което отдавна ви тревожи.

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е седмица. В отлив сте, но прилива наближава. До септември може да намерите нова работа, да тръгнете по нов път и да се преместите на ново място, където ще се доказвате в бъдеще. Някой мисли и за чужбина. В следващата година ще се радвате на повече придобивки и пари.

Родените днес ще искат много и ако може на момента. Основната битка в живота им ще бъде с огромните апетити и желания. Няма да се задоволяват с малко и още в детството ще посягат към чуждите играчки.

Заченатите днес ще бъдат необикновени личности. Ще притежават огромна амбиция и честолюбие. Ще се налагат в живота на всяка цена, без да подбират средствата. Ще печелят популярност, слава и известност.