Предопределеност и характеристики за родените на 09 май

1
Добави коментар

9 май

Тази рождена дата е характерна за комуникативен човек с открита, търсеща, изобретателна, силна и неспокойна натура. Отличава се с целенасочен и силен ха­рак­тер, със спортен дух, трудолюбие и упоритост. Действа по убеждение, умеейки да отстоява личните си цели и интереси. Бързо се адаптира към нова среда и реалности, но се нуждае от повече лична свобода и жизнено пространство. По природа е дал­но­ви­ден и горд, не обича да се подчинява и не повтаря грешките си по два пъти. При­те­жа­ва твърд, доминиращ характер и изострено чувство за справедливост. Привидно е безчувствен и обикновено рядко показва желанията си, за да не го сметнат за слаб. Хо­рата обаче го уважават заради неговата сила, воля и творчески способности.

В сферата на чувствата и личния живот тази личност обикновено е свръх­чув­ст­ви­тел­на и сравнително трудно се влюбва, но когато го стори е завинаги. Особено пре­да­на е на собственото си семейство и на родителите си. В определени случаи има  повече от един брак.

Това е рождената дата на човеколюбив, артистичен, смел, умен и щедър човек със силна воля. Той е справедлив, състрадателен, великодушен, амбициозен и само­от­вержен, но умее лесно да си създава врагове. Постоянно е зает с нещо, напорист е и бързо реагира /често по първа сигнална система/ на всяка ситуация. Не умее на ту­ши­ра споровете и не спира, докато не постигне целите си. Не обича да му се месят и трудно понася критики. Притежава властен, понякога натрапчив характер, но и силно развито чувство за отговорност. В много случаи през младостта среща трудности при общуването си с другите, но след 40-те постига полагащия му се успех, благодарение на своята целенасоченост и заложби.

Родените на тази дата са способни да изкарват започнатото до край. Притежават естетичен усет и се стремят към по-уреден начин на живот без излишни усложнения. Те са чувствителни, чувствени, съчувствени, безкористни, благородни и обективни. Трудно отстъпват от убежденията и решенията си. Надарени са с изострено чувство за справедливост. Характерна е тяхната идеалистична мотивация на действията и начинанията. Външно са непоколебими, дисциплинирани и твърди, но по природа имат добра и състрадателна душа.

В делови и професионален план тази личност е надарена с интелектуални, орга­низаторски и социално насочени способности и заложби. Възможности за успешна реали­зация има в области като сценични и изящни изкуства, наука и изобретения, ме­ди­цина, право, архитектура и др.

Негативни страни: Обидчивост, мнителност, импулсивност, грубост, агресивност, са­мо­заблуди. Понякога – поведение на “хамелеон”. Свръхчувствителност и тенденция към умствени или физически претоварвания.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с гастро-интестиналния тракт /язва, гастрит/, ревматизъм, депресии.

Родени на този ден: Николай Палаузов (1819 г.) – бълг. възрожденски просветител; Джеймс Брукс (1940 г.) – амер. кинорежисьор; Росарио Доусън (1979 г.) – амер. кино­актриса

Имен ден: Христофор /гр. „христоносец”/ – също и на 23.01

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, хазарт и др/:  6, 9, 15, 18, 24, 27

Привличане с хора с рождени  числа от всички месеци:  5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24, 27

Съвместимост /партньори, брак/:  Дева, Козирог, понякога Везни   

„Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016. Автор Христо Енев