Прин Хари и Ели Гулдинг си играят на влюбени | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СЛУХОВЕ
Прин Хари и Ели Гулдинг си играят на влюбени
Двамата бяха спипани да се прегръщат по време на конните надбягвания за купата на Audi

08 Юни 2016 09:42
0

принтирай

|

текст

Принц Хари е бил забелязан да се „прегръща нежно“ с поп звездата Ели Гулдинг по време на конните надбягания Audi Polo Challenge – съобщава Telegraph.

Според слуховете, анонимен източник разказал за изданието, че „двамата изглеждали рошави и зачервени, сякаш са се целували под одеяло“.

29-годишната изпълнителка на „Обичай ме както го правиш“ ( Love Me Like You Do с 1.1 млрд. гледания в Ypu Tube) е добра приятелка с двамата престолонаследници и тя пя на сватбата на принц Уйлям с Кейт Мидълтън през 2011, като изпълни и класическото парче на Елтън Джон  Your Song.

 

 

Преди това тя бе заподозряна в интимност с принц Хари по време на Invictus Games през 2014, организирани от прина, но тогава тяхната спонтанна интимност бе възприета просто като израз на взаимна симпатия, но нищо повече.

Източник от приятелския кръг на принц Хари споделил за в.  Sun:

„Той разказа на приятелите си, че много харесва Ели и тя също си пада по него. През цялото време на конните състезания в Беркшир те се радваха на компанията си и сякаш наоколо нищо друго не съществуваше. След това се целунаха преди Принц Хари да си тръгне по-рано, защото той трябваше да се подготви за участие в конните надбягвания на следващия ден. Пет минути след него и Ели си тръгна“.

 

 

 

Принц Хари споменавал, че много харесва песните на Ели Гулдинг и особено Anything Could Happen, Burn and Love Me Like You Do. 

В момента Ели няма гадже, като преди това ходеше известно време с Дуги Пойнтър от бойгрупата McFly. Двамата обаче се разделиха в началото на годината. Преди него тя бе влюбена в водещия от Radio 1  Грег Джеймс.

През 2012 Ели Гулдинг разказа в едно интервю за изпъленението си по време на сватбата на на Уийлям и Кейт:

„Те са страхотни и ми правиха комплименти, като казваха че много харесвали моите песни. Аз и групата ви останахме през цялата вечер и никога няма да забравя това преживяване, което много ценя“.

Принц Хари е веча на 31 и има доста любовни афери, а последните му завоевания бяха зимбабвийката и богата наследничка Челси Дейви (30) и британската актриса Кресида Бонас. 

В едно интервю наскоро принц Хари казва по повод това, че е все още ерген и сам: „Честно казано, нямам много възможности за избор, защото не излизам често и не ес срещат с много хора. В момента съм изцяло фокусиран върху работата си. Но ако някоя жена успее да се промъкне в моя живот, това ще бъде нещо фантастично“.