Тенти и Сенници | Ивси Пул ЕООД – Варна

1
Добави коментар
Ivsy
Ivsy

Може ли да има по-добро доказателство за качеството на нашите тенти от факта, че имаме много клиенти? Наши клиенти са както собственици на ресторанти, крайбрежни дискотеки, барове и други заведения, така и собственици на частни домове.
Разнообразието от материи, качеството, изпълнението и желанието ни за постигане на все повече и нови резултати, естетически издържани и различни е причината за удовлетвореността на нашите клиенти.
Видовете тенти, които ви предлага фирма Ивси Пул ЕООД – Варна, са разнородни по вид и функции. Могат да бъдат с чупещи рамена, с механизми, електрически или тенти без конструкция (т.нар. самоносещи или напрегнати). Последните са сериозно предизвикателство, защото са плод на специален дизайнерски подход и изискват перфектни изчисления.
Към групата на тентите влизат и ветроупорните щори и екрани от PVC брезент, завеси от PVC прозрачен кристал – изключително подходящи за заведения, за обособяване на външна зона за пушачи или за „затваряне“ на градинската зона за почивка и забавления.
Освен тентите, можем да Ви предложим и други полезни продукти за покриване и предпазване от капризите на времето. Това са изделия за водолази , балони за въздух за преместване на котви, покривала за обличане на яхти при зазимяване, покривала за камиони и много други.