Huawei P9 – успешен като Роберт Левандовски | Порталът на Разлог::Новини от Разлог, Региона, Областни, България, Света,…

1
Добави коментар
hansoloff
hansoloff

Много от футболните фенове биха искали да бъдат като Роберт Левандовски – герой и капитан за родината си, и успешен нападател от световна класа. Дори и хората, които не се интересуват активно от спорт, признават успехите и желаят да бъдат като звездите. Но това не е никак лесна задача, а предизвикателството е пред най-добрите – точно като Huawei P9.

Скорост – супербърз процесор

Роберт Левандовски е бърз, може да надбяга противник, за да овладее топката, да финтира опонента си и да реализира попадения по светкавичен начин. Всъщност, не бихме могли да открием никакви разлики с представянето на Huawei P9. Със своя осемядрен чипсет и мощен графичен процесор P9 дава възможност на потребителите да отварят бързо приложения, както и да се насладят на 3D игри с несравнима скорост.

Издръжливост – дълъг живот на батерията

Дълги и изтощителни тренировки, мачове, по време на които даваш най-доброто от себе си, стремейки се да постигнеш победата. За тази постоянност е нужна страхотна издръжливост дори когато си Роберт Левандовски. Huawei P9 пък е разработен така, че да работи дълго време на топ ниво, за да може всеки потребител да постигне също заслужен успех. Издръжливостта на смартфона се дължи на 3000 mAh батерия и системата за оптимизиране на ресурси и управление на процесите.

Вяра – сигурност

Всеки отбор вярва в своя капитан по пътя към победата, във всеки мач. Лидерът на отбора, какъвто е и Роберт Левандовски за полския национален отбор по футбол, никога не пропуска възможност да вдигне духа на тима, а съотборниците му се доверяват заради уменията му. Естествено, можете да вярвате и на Huawei P9. Цялата важна лична информация, снимки, разговори, бизнес партньорства и активности в социалните медии са защитени в паметта на смартфона, благодарение на висококачествената технология за разпознаване на пръстови отпечатъци, внедрена в новия флагман на Huawei.

Светкавични рефлекси – супербърз фокус

На футболния терен няма време за осмисляне на създалата се възможност, а решенията се взимат за секунда. Страхотният играч има уменията да се възползва от всяка възникнала ситуация, както това прави и Роберт Левандовски. Същото важи и за ежедневието ни. Перфектният кадър може да бъде заснет само в точния момент – когато синът ви отбележи първия си гол, например. Затова хибридният лазерен автофокус на Huawei P9 предлага най-добрата в своя клас скорост за улавяне на перфектни кадри.  

Стил и чар – перфектен дизайн и ергономичност

Дизайнерите на Huawei разбират напълно, че възможностите и производителността е най-добре да бъдат комбинирани със стил и чар. P9 крие в себе си елегантност и неповторим почерк, истинска наслада за окото, която придава и усещане за лекота при работа

Единствен по рода си – уникалност

Роберт Левандовски не е просто футболист, който може да бъде заменен. Лидерските умения и неповторимият талант го правят неделима част от отбора, водейки го към попадения и победи. Huawei P9 също е уникално устройство, комбиниращо в себе си страхотно представяне, дълъг живот на батерията, майсторство и несравнимо качество на изображенията от двойната камера, идеален четец за пръстови отпечатъци и стилен и ергономичен дизайн. С тези характеристики Huawei P9 е точно като Роберт Левандовски – незаменим и уникален.

(0)