Интимен гел за жени Volupta+ за здраве и удоволствие от TianDe

2
Добави коментар
perfecto07
perfecto07

Интимен гел за жени Volupta+ за здраве и удоволствие от  TianDe  Удоволствие в леглото! Пробуди своята чувственост!

Интименият гел Volupta+ има натурален състав и въздейства на природните механизми на сексуална възбуда. Той има ефект на лубрикант – овлажнява гениталиите и значително подобрява процеса на сексуално взаимодействие, поддържа нормалната микрофлора на интимните зони. Гелът Volupta+ е създаден специално за жени, но се препоръчва и на мъжете. Може да бъде използван от партньорите съвместно или поотделно. Гелът се отнася към раздела „профилактична козметика за интимна грижа“, за неговото използване не се изисква рецепта, няма странични ефекти, не води до привикване.

Факти за Volupta+:

в основата на неговата формула е откритие в областта на медицината, удостоено с Нобелова награда;е проектиран да „опитоми“ капризния женски оргазъм и да го направи възможен за всички, дори и за жени, които трудно го постигат; ускорява настъпването на оргазма, прави го по-ярък, изживяването по-дълбоко и по-продължително! Ако при вас всичко е добре, с Volupta+ ще бъде още по-добре;помага на партньорите да постигнат едновременно оргазъм. Сексологът Алфред Кинси е казал, че синхронния оргазъм е най-висшето удоволствие, което може да изпитат партньорите. Мащабните научни проучвания са доказали: партньорите, които периодично изпитват синхронен оргазъм са по-щастливи и доволни от техните взаимоотношения;гелът е съвместим с презервативи или други продукти, направени от латекс;има естествен аромат на ментол и неутрален вкус.увеличава не само качеството на секса, но също така и качеството на живот! Оргазмът – не е само удоволствие! Той е истинска лечебно – профилактична процедура от гледна точка на медицината и физиологията. Той е достъпна за всички форма на превенция на неврози и депресия. Освен това, при оргазъм има прилив на кръв към малкия таз (а след това отлив) и паралелно с удоволствието се решават и предотвратяват сериозни проблеми на мъжкото и женското здраве, които са предизвикани от застойни явления, т.е. избягва се застоя на кръв и лимфа, главна причина за възникване на хронични гинекологични и онкологични заболявания.за профилактика, може да се използва като средство за интимна грижа без полов контакт. Това предпазва от заболявания като: фибромиома на матката, мастопатия, поликистозни яйчници, ерозия на шийката на матката, рак на матката, рак на гърдата.

Активни съставки:

L-аргинин и азотен оксидОсновен компонент във Volupta+ е L-аргинина, който води до производството на азотен оксид. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на гениталиите (този механизъм се използва широко в кардиологията) и предизвиква мощен приток на кръв и сексуална възбуда.

Ментол – насърчава по-доброто усвояване на аргинин, както и изработването на вагинален секрет, дори при нанасяне на Volupta+ вагинално, а не клиторно.

Пантенол, алантоин.Тези компоненти са проектирани да осигурят усещане за комфорт по време на половия акт, защото овлажняват, омекотяват лигавицата и предотвратяват възможно раздразнение. Освен това, при наличие на пукнатини и други увреждания на лигавицата, пантенолът ще допринесе за нейното възстановяване.

Млечна киселина – основен компонент на вагиналния секрет на всяка здрава жена. Благодарение на млечната киселина гелът Volupta+ е много деликатно средство, което изпълнявайки своята основна функция, поддържа естествената микрофлора на гениталните органи.

Начин на приложение:Изстискайте от сашето върху пръстта си „грахово зърно“ гел (около 1 грам) и приложете чрез леко масажиране върху лигавицата в основата на клитора, 5-10 минути преди полов контакт.

Противопоказания:

Аргинина е противопоказан при херпес.Аргинина не се препоръчва за бремени и кърмачки.Аргинина е противопоказан при шизофрения.

1 опаковка = 2 сашета Х 5 грама = 10 приема1 прием  = 1 грам