Хороскоп за зодия Плъх през 2017- годината на огнения петел

35
754
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Хората зодия Плъх ( родените в годините 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 ) мислят бързо, водят се по инстинктите си, прецизни са във всичко, което правят и това ги прави идеални бизнесмени. Когато нещата тръгват на зле, винаги те са тези, които спасяват положението в последния момент. Те също са изключително оптимистични, адаптивни и популярни сред околните.

Късметлийски цветове: Златно, синьо, зелено
Късметлийски числа: 2 и 3
Елемент на плъха във Фън Шуй: Вода
Влияние: Ян
Часове на плъха: 23:00-01:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Стрелец
Години на плъха: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996
Сезон на плъха: Зима
Полускъпоценни камъни: гранат (най-вече зелен), черен турмалин, оникс, малахит
Цветя и билки: Лилия, Африканска теменужка, момина сълза
Посока: Югоизток, североизток
Избягвайте цветовете жълто и кафяво, както и числата 5 и 9

Кариера в годината на петела :

Жените с тази зодия ще имат възможността да развият кариерата си. Това, което ще им помогне най-много са техните знания, интуиция и способност да действат навреме. Всичките проблеми, които ще срещнат могат да бъдат решени с помощта на колеги или приятели. Мъжете само че нямат такъв късмет. Тях ще ги разсейват външни фактори като слухове или пък семейни проблеми. Най-добре е да бъдат около хора, на които могат да разчитат- така ще е най-лесно да преодолеят всяко препятствие

Богатство:

Тази година няма да имате прекалено много пари, но няма и да гладувате. Определено не е добра идея да правите рисковани инвестиции. Действайте умно по отношение на парите си и няма да срещнете затруднения в тази сфера.

Любов:

Тази година ще ви върви в тази област на живота. Ще имате възможности да се срещате с много партньори в работата. Ако харесате някой от тях, това харесване може постепенно да се превърне във влюбване. Предразположени към това са най-вече мъжете. Въпреки, че ще имат късмет с любовта, жените зодия плъх е по-добре да развиват кариерата си тази година

Здраве:

През 2017 година, най-големият ви проблем ще е здравето. Внимавайте както с физическото, така и с психическото си здраве. Стреса от работата може да се отрази зле на тялото ви. Ходете на прегледи често и ако случайно се разболеете в никакъв случай не започвайте работа пак преди да сте оздравяли напълно.

Ако сте решени да се възползвате от възможностите, които крие тази година е добре да имате фигурка или статуетка на петел, която да поставите в дома си Можете и да зарадвате вашите близки или колеги, като им подарите фигурка, която ще им носи ужасно много успех през цялата година.

Тук можете да разгледате: Подаръци за годината на огнения петел- 2017

Ако тази статия ви е харесала, моля помогнете ни да я популяризираме, като я споделите с бутончетата отдолу:

Хороскоп за зодия Плъх през 2017- годината на огнения петел

5 (100%) 5 votes

Свързани