Селена Гомез с най-много фенове в Instagram | Temaonline.bg

1
425
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

24-годишната изпълнителка се изкатери на върха на социалната мрежа „Instagram” с главозамайващите 103 млн. последователи – за втора поредна година. 

На крачка от първото място се нарежда Тайлър Суифт, която изостава от Гомез с над 9 млн. последователи. Трета се позиционира друга красива поп певица – Ариана Гранде.

По данни на „Instagram“ Селена печели първото място и за най-харесвана снимка. На рекламния кадър красивата брюнетка отпива от шише „Coca-Cola”, върху което е изписана част от текста на песента й „Аз и ритъма”.

За тази снимка тя е получила 5.9 млн. лайка!

 

hostess vibes. Happy 4th everyone!

Видеоклип, публикуван от Selena Gomez (@selenagomez) на

%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

Всъщност, от топ 10 на най-харесваните снимки на сайта, 8 са на певицата. Само 6-то и 9-то място са заети от фотографии на Кристиано Роналдо.

Звездата се оказа на върха и в класацията за 2015 г.  на Instagram – платформата, собственост на Facebook. Позицията на Селена Гомез опроверга скептицизма и злите езици, които прогнозираха, че тя ще загуби последователите си през 2016 г.

Критиците смятаха, че тя няма да задържи позицията си, след като в края на август тя заяви, че се оттегля временно от сцената, за да може да се справи със здравословните си проблеми. Тогава тя призна, че страда от автоимунното заболяване лупус, което е предизвикало у нея и тежка форма на депресия, паник атаки и тревожност. Освен това тя се раздели с Джъстин Бибър, заради което той напусна изобщо instagram през август, като написа:

Instagram е от дявола. Мисля, че Instragram е Ада!
 

when your lyrics are on the bottle #ad

Снимка, публикувана от Selena Gomez (@selenagomez) на

%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

През есента Селена Гомес си взе и „90-дневна почивка от мобилните устройства”, с което преустанови всякаква активност в социалните мрежи. Въпреки това обаче тя продължава да печели все повече и повече фенове. 

Това е втората най-популярна нейна снимка с 4 млн. лайка! 

 

Селена Гомес е сред 40-те жени в шоу-бизнеса, които доминират в Instagram.

Сред тях личат имената на Тейлър Суифт, Ариана Гранде, Бионсе и Ким Кардашиан.