Входни и интериорни врати от Vratite.org

1
460
Добави коментар
mruseva
mruseva

Входни и интериорни врати от Vratite.org

 

Изборът на входни и интериорни врати за дома е приятен и лесен с Vratite.org! При нас ще намерите разнообразие от модели врати – различни цветове, изработка и материали, с които да дадете начален старт на обзавеждането на вашия дом или офис или просто да освежите обстановката.

През 2016 г. вратите (както входни, така и интериорни) следва да могат да отговорят на няколко критерии. Тяхната функция отдавна не е единствено, за да служат за вход/изход от едно помещение към друго. Вратите трябва:

Да защитават дома; Да допълват интериора; Да повишават естетическата стойност на помещенията и цялата сграда; Да топлоизолират помещенията; Да шумоизолират; Да имат висок срок на годност и др.

При нас ще намерите голямо разнообразие от модели и каталози входни врати и вътрешни врати, като фирмата ни предлага възможност за поръчка на врати и производство по зададени от клиента точни размери.

Устойчиви входни врати

На сайта на Vratite.org ще намерите разнообразие от каталози входни врати от сериите Park Door, Doga, Premium. Предлагат се също класически модели входни метални врати на цени, които стартират от 249 лв./бр!

Моделите входни врати се предлагат в до 15 различни цвята MDF, 9 цвята естествен фурнир, 12 цвята алуминий и множество фрезовки, форми и хромирани елементи.

Всяка врата от Vratite.org се продава с гаранция за качество от 2 до 5 години в зависимост от модела. Фирмата приема и поръчки за изработка на врати по индивидуални размери, зададени от клиента.

Висококачествени интериорни врати

На нашия сайт ще намерите няколко категории за интериорни врати. В първото меню „Врати на склад“ ще откриете модерни модели врати на достъпни цени. Вратите се предлагат в 4 или 5 различни цвята – светъл дъб, златен дъб, венге, орех и бял цвят. Цените за наличните врати на склад от Vratite.org стартират от 199 лв./бр.!

В менюто ще откриете и висококачествени врати, изработени изцяло от фурнир. Можете да разгледате още каталози интериорни врати от сериите Smart, Premium и Vario. Предлагат се модели както от масивно дърво, така и такива с MDF ламинирани плоскости.

Не пропускайте да разгледате и класическите модели врати Крафт Мастер. Тези врати се предпочитат заради изчистените стилни модели, както и заради високата издържливост на боята, която е защитена с UV защита.

Всички врати са с от 2 до 5 години гаранция (според модела) и се предлагат в няколко вида стандартни размери.

Качествено обслужване и консултация

Вратите се предлагат за град София и областта, като можете да разгледате различни модели на живо в нашата изложбена зала на улица Панайот Хитов 34! Нашите консултанти ще ви ориентират в правилната посока спрямо вашето конкретно търсене, за да изберете най-добрата врата за вашия дом или офис!

*Цената за монтаж не се включва в крайната цена на вратите. Услугата се заплаща допълнително по желание на клиента в размер на 50 лв.