Премахване на белези и петна от пъпки и акне с Дерма стик- преди и след

1
951
Добави коментар
btrend
btrend

23 Дек.

 

 

Микро иглената терапия за премахване на белези от акне е един от най-успешните методи в съвременността. Най-голямото му предимство е неговата безопасност и бърза ефективност и при това може да се осъществява и в домашни условия.

Какво е Дерма стик
микро иглена терапия за белези от акне

New Derma Stick е революционен уред за обновяванена кожата и e много добър помощник при осъществяването на микро иглената терапия за белези от акне Разработването му е провокирано от най-новите изследвания в областта на дерматологията, които доказват, че множеството убождания на кожата с микро игли провокират естествена регенерация на кожата чрез производство на колаген . Този процес води до възстановяване на кожата и справяне с най-честите проблеми: белези от акне, белези от операции, бръчки, разширени пори, пигментни петна, стрии. New Derma Stick може да се използва както за терапия за лечение за премахване на белези от акне, при която се използва апликатор с 12 микро игли, така и за ежедневно третиране на кожата с всички видове козметика чрез нано апликатор, което увеличава абсорбцията на кожата, съответно действието на всички кремове, серуми, подхранващи масла над 10 пъти и по-този начин се предотвратява възможоността за получаване на нови белези от акне, тъй като освобождава каналчетата, където се натрупва серум и спомага за изчистването и подхранването на кожата.

микро иглена терапия за белези от акне

New Derma Stick е уред, който на външен вид наподобява писалка с накрайник с 12 микро игли или нано накрайник, който до сега бе достъпен само в дерматологичните клиники и козметичните салони. Сигурността в действието му и благоприятния ефект върху всички кожни проблеми са само част от причините, поради които New Derma Stick се разпространи бързо и стана част от ежедневната грижа за кожата. Чрез New Derma Stick могат да се третират проблемните участъци с белези от акне по схема, а след това да се поддържа кожата чиста и подхранена с козметичните продукти срещу белези от акне, като по този начин се увеличава многократно действието им чрез New Derma Stick.

New Derma Stick стимулира естествените възстановителни способности на кожата чрез леко убождане, което автоматично води до образуването на колаген и подмяната на старите клетки с нови. New Derma Stick е естествено средство за регенериране на кожата и справяне с най-честите кожни проблеми.

микро иглена терапия за белези от акне

Третирането с New Derma Stick е безболезнено, безопасно при спазване на указанията за работа с уреда, възстановителният период е минимален и е алтернатива на скъпата козметика и скъпите козметични процедури. Използва се при

премахване на белези от акне
заличаване на бръчки
заличаване на разширени пори
заличаване на стрии
заличаване на пигментни петна
многократно увеличаване на абсорбирането на козметичните продукти от кожата

Дермапенът или дермастик е автоматично устройство, което е под формата на писалка. В задния му край се намира адаптерът за зареждане, а в предният е апликаторът с 12 микро игли. Дермастик устройството позволява да се регулира дълбочината на проникване на иглите в кожата от 0,25 мм до 2 мм. Като сами може да регулирате това и да използвате един уред в различни зони на лицето в зависимост от проблема, който искате да отстраните. Също така апликаторите са сменят лесно, осигуряват оптимална хигиена и може да избирате между апликатор с 12 микро игли или нано апликатор, с който да нанасяте козметичните си продукти в ежедневеието. Дермастикът работи самостоятелно, не е необходимо да упражнявате натиск върху кожата, трябва само да го държите без да натискате.

микро иглена терапия за белези от акне

 

Как действа Дерма Стик

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и представлява цели 5% от теглото ни. Нейната роля е да предпазва вътрешните органи от вредите външни влияния, за това тя е изградена от няколко пласта, като епидермисът е изграден от рогов слой или именно слоят, върху който най-видимо си личат всички последици на времето, неправилната грижа и външните влияния. Този слой е изграден от много фина мембрана и козметичните продукти, които се използват върху кожата не проникват до дермата, където всъщност се извършва храненето и обновяването и, защото техните молекули са по-големи. Едва 0,3 % от козметиката, която използваме бива усвоявана от кожата, като това прави дори скъпите anti-age кремове се оказват неефективни. Субстанции съдържащи по-големи от 200 нанометра частици изобщо не успяват да преминат този рогов слой и остават на повърхността, където нямат никакъв ефект. Това са всички серуми, киселини и масовите кремове на пазара. Това е и тайната на козметичните салони. Когато посещавате козметично студио винаги забелязвате подобрение в състоянието на кожата си веднага след това, а когато се приберете у дома, дори и да използвате същата козметика не успявате да постигнете този ефект. Тайната е в това да успеете да вкарате в дълбочина козметиката, която използвате и тя да може да стигне до дермата.За щастие с напредване на технологиите всеки има възможност да прави процедурите в уюта на собствения си дом, като не се съобразява с нечий друг график, а само със себе си.

Тайнствената процедура се нарича мезотерапия.Тя представлява инжекционно въвеждане на козметични продукти на вътре в епидермиса. Извършва се, чрез пенетраця на микро игли, които образуват микро каналчета, които позволяват на частиците на козметичните продукти да стигнат до горните слоеве на дермата, където да подобрят състоянието на кожата като активират производството на еластин и колаген. По този начин кожата по-свежа, стегната и с изравнен тен. Белезите от акне не просто избледняват, но започват да се изравняват с тенът и по-този начин стават невидими. Особено важно е, че се подобрява усвояването на полезни съставки от козметиката за възстановяване на колагена и еластина. И неприятните белези от акне биват постепенно заменени с нова и здрава кожа.

 

Мезотерапията не е нова процедура. Още през 50-те години става много популярна след като е открита от френския дерматолог Мишел Писор, едва преди 5-6 години беше изобретен и уред за домашна употреба, който се нарича дермаролер. Възходът на микронидълинг процедурите за домашна употреба не спря до тук и от няколко години има усъвършенстван уред, който може да се използва у дома и той се нарича Дерма Стик.

 

микро иглена терапия за белези от акне
Предимства

Регенерира кожата по безопасен начин като предизвиква образуването на колаген и еластин.
Професионален метод използван и в домашни условия, съчетаващ се с всички останали подходи за премахването на стриите
Лесно преносим
Подпомага усвояването на полезни вещества в кожата
Вертикалното проникване на иглите в кожата. Това е важно защото от начина зависи цялата микронидълинг процедура. Иновативността на Дерма Стик се състои в именно в начина на проникване на игличките в кожата. При Дерма Стик уреда те навлизат в кожата под прав ъгъл и по този начин намаляват вероятносттта за раздразнение на кожата, зачервяване и болка. Процедурата с Дерма Стик е напълно безболезнена и има минимално зачервяване на кожата веднага след употреба, като то бързо изчезва. Това е особено важно при чувствителна и зачервена кожа. Едно проучване от 2012 година направено в Австралия показва, че 60% от запитаните намират употребата на дермастика за много по-безболезнена.
Изключително хигиенично – Дерма Стик използва апликатори с 12 микро игли, те се предлагат в индивидуални, стерилни опаковки и не се нуждаят от предварително дезинфекциране. Това прави Дерма Стик напълно безопасен за употреба.
Нови игли всеки път – Когато използвате веднъж уред за микронидълинг неговите игли се затъпяват и зацапват, за това е добре да използвате нови игли всеки път. Докато при Дерма Стик това е много лесно и изобщо не е скъпо. За да видите ефект от микронидълинга са необходими поне 4-5 процедури. Ако използвате един и същ уред по-тъпите игли ще Ви причиняват болка, защото няма така лесно да пробиват кожата, а също така е много нехигиенично и опасно, защото може да получите кожна инфекция. Апликаторът на Дерма Стик се сменя лесно и бързо. Така всеки път имате остри, безопасни за употреба игли и никакво раздразнение на кожата.
Регулиране на иглите: При Дерма Стик има възможност за лесно регулиране на дълбочината на проникване на иглите. Така с един уред получавате възможност да изпълнявате микронидълинг процедурата с игли с дължина от 0,25 мм до 2 мм. Всичко това само с един единствен уред, без да се налага да сменяте приставки по време на процедурата. За домашна употреба се препоръча да се използват игли с дължина до 1 мм.
Функционалност: – Дерма Стик не е поредният уред, който ще забравите след употреба, защото се предлага и нано апликатор.Той представлява специален накрайник, който се използва заедно с ежедневните Ви козметични продукти и е идеално средство за продължаване на терапията на лицето след апликатора с 12 микро игли. Нано апликаторът се използва по същия начин, като апликатора с 12 микро игли.Той напълно безболезнено отваря в кожата над 2 милиона нано каналчета, 1000 пъти по-малки от микро отворите на микро иглите. Нано апликаторът може да се използва всекидневно с козметични кремове и масла против белези от акне, като подобрява абсорбацията на кожата над 10 пъти и позволява на съставките им да проникнат по-дълбоко в епидермиса, и да действат много по-силно.
Ускорена процедура- по-бърз е отколкото ръчното пробождане на кожата при микроиглената терапия за премахване на белези от акне.
Лесен за употреба
Ниски разходи по консумативите
Без странични ефекти

 

 

ПРЕДИ И СЛЕД- СНИМКИ С УСПЕШНИ СЛУЧАИ

При някои резултатите идват по-бързо, а при някои по-бавно, но в крайна сметка положителният резултат от Дерма Стик е видим. Огледайте добре следните снимки.

микро иглена терапия за белези от акне
микро иглена терапия за белези от акне
ЦЕНА

Този професионален уред за домашна употреба, който ще направи кожата ви отново да сияе, ще премахне  белезите от акне и ще изравни тена ви вече е достъпен при това на цена, която е по-малко дори от две професионални процедури за премахване на стрии.

New Derma Stick

Сега за 180.00 лв. вместо за 218.00 лв.

 

Несъмнено вече се убедихте в ползите на Derma Stick за Вашата кожа и за премахването на стриите и той може още утре да е вече в ръцете Ви щом го поръчате тук.

Купете Вашия помощник в борбата с белезите от акне тук.

Коментари

коментари