Промо за 2 Опаковки Formoline / Формолайн L112 Тбл.х60 Отслабни Трайно + Бонус – цена, мнения

2
323
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

САМО  СЕГА  КУПИ  2 ОПАКОВКИ   ФОРМОЛАЙН  И ЩЕ ПОЛУЧИШ ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА! ЗАСЛУЖАВА СИ!

Какво е formoline?

formoline L112 e продукт за отслабване с траен ефект. Представлява липиден адсорбент за подпомагане на

    намаляване на наднорменото тегло
    контрола на телесното тегло след отслабване
    намаляване на абсорбцията на холестерола, приет с храната.

Основната съставка в продукта formoline L112 е баластното вещество полиглюкозамин (L112). Той е от естествен произход и може да се свързва с големи количества мазнини, приемани по време на хранене. Поради високия си липид свързващ капацитет, той редуцира усвояването на мазнини директно от чревния тракт. Основната съставка на formoline L112 не се усвоява от организма и така се изхвърля по естествен път заедно със свързаните с нея мазнини. Освен това, несмилаемите и набъбнали баластни вещества в formoline L112 предизвикват леко усещане за ситост.

продукт за отслабване formoline L112

formoline L112 повлиява преди всичко наднорменото тегло, дължащо се на прием на богата на мазнини храна като тлъсто месо, колбаси, масло, сирене, чипс, ядки, сладкиши или сладолед. Други хранителни вещества, като например захари, въглехидрати, протеини или алкохол, няма да се свържат от formoline L112. Тези калории би трябвало да бъдат намалени, тъй като в противен случай са напълно достъпни за усвояване от организма.

Ефективността на formoline L112 като продукт за отслабване е строго тествана в процеса на неговото сертифициране като медицинско изделие от клас 3.