В средата на юни ще се проведе Експо “МОИТЕ ПАРИ” – Всичко за личните финанси

4
411
Добави коментар
eventA
eventA

19 Май 2017г.

Част от експото ще бъде 3-дневен семинар „Овладей финансите“ с безплатни образователни лекции и презентации по важни теми за личните финанси

На 16, 17 и 18 юни, от 10:00 ч. до 19:00 ч. в Sofia Ring Mall, финансовият портал MoitePari.bg организира първото по рода си в България изложение с участие на водещи финансови институции, полезна информация и съвети за личното финансово планиране. Програмата на събитието включва серия от лекции и образователни презентации oт реномирани експерти в открита сцена в търговския център.

В рамките на трите дни посетителите на Експо “МОИТЕ ПАРИ” ще имат възможност да получат ценна информация относно най-важните и популярни финансови продукти на българския пазар. Участниците и лекторите в изложението ще представят тенденциите в управлението на личните финанси, спестяването, инвестирането, кредитирането. Ще бъдат представени последните тенденции в жилищното и потребителско кредитиране, банкирането за физически лица, както и различните възможности за спестяване при по-висока доходност посредством участие в капиталовите пазари, чрез пенсионни фондове, инвестиционни застраховки и взаимни фондове.

Специален партньор на Експо “МОИТЕ ПАРИ” е Централен депозитар с кампанията “Дни на боновете от масовата приватизация”. През трите дни на събитието всеки посетител ще може да получи БЕЗПЛАТНА справка за партидите с акции придобити с бонове от масовата приватизация от 1997 г. Над 2.5 млн. души получиха безплатно бонове от масовата приватизация и текущата стойност на активите придобити с тези бонове се оценява на около 2 млрд. лв. Десетки хиляди хора не знаят реално на каква стойност са в момента притежаваните от тях бонове и една от целите на предстоящото събитие е да се събуди интереса на хората да следят по-активно финансовите си портфейли.

Експо “МОИТЕ ПАРИ” ще даде отговори на въпроси като:

„Колко да спестявам за да мога да разчитам на достатъчен доход при пенсиониране?”

„При ниските лихви по депозитите, къде мога да инвестирам, за да получавам по-добра доходност?”

„Осигурил ли съм финансова сигурност и защита на своите близки от непредвидени обстоятелства?“

„Избрах ли най-добрите условия за финансиране на моето жилище?“

„Инвестирам ли заделените средства при най-изгодни и сигурни условия?“

„Кои са моите и наследени акции в предприятия от масовата приватизация и каква е стойността им към момента?“

Очаква се изложението да бъде посетено от минимум 2 000 души от всякакви възрасти със завършено средно и по-високо образование.

Семинарната програма на Експо “МОИТЕ ПАРИ” ще събере доказани експерти във всички области на финансовите услуги, които ще покажат правилните практики за това как да бъдем ФИНАСОВО УСПЕЛИ личности и как да взимаме най-добрите решения и да избираме най-подходящите финансови продукти.

Превенция за добро финансово здраве – участието в семинара ще ни позволи да се подготвим добре и да разберем в кои области имаме нужда от допълнителна подготовка и информация, за да постигнем целите си лесно и бързо.

Организатор е финансовия портал MoitePari.bg. Очаквайте допълнителна информация за партньорите, изложителите и лекторите на Експото в края на месец май.

Повече информация за събитието може да следите на официалния сайт: еxpo.moitepari.bg На сайта на събитието можете да направите и предварителна регистрация за участие в семинарната програма.

За допълнителна информация: Надежда Ванева – моб. 0885 373914, [email protected], 3CON Agency – ПР и комуникации на ЕКСПО „Моите пари“