Пълнолуние в Риби – когато Душата шепти

3
355
Добави коментар
gabo
gabo

Пълнолуние в Риби – когато Душата шепти

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.

Здравейте, мили приятели. На 6 септември е замечтаното пълнолуние по оста Риби и Дева. То ще бъде в 14 градус на знака и ще повлияе най-силно на хората с планети и важни оси от хороскопа във втората декада на подвижния кръст – Риби, Дева, Стрелец и Близнаци.

Това пълнолуние е специално. И важно.

По време на пълнолуние Слънцето и Луната са в опозиция. Това е период, в който трябва да видим и съдействаме за реализиране на своите идеи и начинания. Когато виждаме резултат от нашите действия. Опозицията на светилата показват как трябва да хармонизираме своята мъжка и женска енергия, за да достигнем до приемливо положение и баланс.

Пълнолунието в Риби е с много силно влияние, защото Луната е в съвпад със своя диспозитор – Нептун.

По време на пълнолуние нашата чувствителност може да е изострена. А с Луна в съвпад с Нептун в Риби – това ще бъде засилено като влияние.

След силните и преломни затъмнения по оста Лъв и Водолей, време е да реализираме потенциала на новото начало.

На 5 септември Меркурий обърна своя ход в директен в градуса на Слънчевото затъмнение в Лъв. Марс направи своя ингрес в Дева. И това ще ни съдейства, за да слезем от царствения трон и по един практичен, подреден начин да поработим върху реализирането на големите промени, които целят да ни донесат почести.

Но цялата тази енергия на промяната, силните желания за успех – всичко това може да ни е отдалечило от нашите мечти.

Пълнолунието в Риби е време, в което да послушаме своята интуиция. Да се завърнем за миг в света на мечтите. За да си припомним в какво вярваме и по какъв творчески начин да реализираме желанията си. Пълнолунието в Риби може да изисква от нас да се доверяваме повече на своя вътрешен глас, на интуицията си. Не всичко е видимо за очите. Някои важни детайли са скрити, обвити в мъгла. Този процес може да е малко затруднен. Заради полярността на знаците Дева и Риби.

Слънце и Марс в Дева активно биха се насочили към земния свят и практичното, аналитично осъществяване на намеренията ни.

Но Луната в Риби иска да се потопим по-дълбоко в невидимия свят на мечти, видения. За да открием какво наистина кара сърцето ни да тупти от радост. За да чуем шепотите на нашата Душа.

Слънцето в Дева ще ни подтиква да се вглеждаме в дребните детайли, в реалността, ще ни заземява.

Луната в Риби има нужда да размие границите, за да може спокойно да плува в света на въображението и фантазиите. Детайлите и заземяването отегчават.

Пълнолунието в Риби може да е много творчески заредено. Участието на Нептун акцентира тази възможност по един креативен начин да сътворим нашите мечти.

Сега е момент, в който може да получим сигнал, знак от Вселената. Но за да чуем тези знаци, да ги усетим с цялото си същество, трябва да се отдръпнем от шума на ежедневието.

Наред с приятните възможности интуитивно да напипаме промените, които са ни необходими, пълнолунието в Риби може да засили нашето объркване. Да объркаме мечтите с илюзиите. Да загубим всяка връзка с действителността. Нека не забравяме, че полярността в това пълнолуние е с цел да намерим средината между реалност и фантазия. Или по какъв начин да интегрираме своята творческа мисъл в нашето ежедневие. А не да се загубим напълно в океана от мечти на Нептун.

По време на пълнолунието Плутон ще подкрепя трансформациите по един приятен начин със своите аспекти – секстил към Луната и тригон към Слънцето.

По време на пълнолунието Венера ще е в малко труден аспект с Луната. Куинконсът между Луна и Венера в Лъв носи малко напрежение по темите за любовта и щастието. Трудно се съвместява идеята за безусловна любов към всички, съпричастност. И любовта към себе си, желанието да си царствено обгрижен, поглезен.

Пълнолунието в Риби е много сетивно, може да бъдем по-чувствителни от обикновено.

Бъдете внимателни, не позволявайте разсеяността да ви въвлича в неприятности. Нека употребата на вещества, които спомагат лесното потапяне в свой свят, да бъде разумна. За да не си навредим. И творете – своите мечти.

Желая на всички красиви мигове в света на фантазиите.

За повече информация или лична консултация с картите Таро или посланията на планетките, може да ме откриете с помощ на контактната форма. Или да ми пишете в моята Фейсбук страничка Emma и картите.

Свързани