Хороскоп за днес – 9 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

3
381
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 9 септември:

Овен 21 март – 20 април

Тежък и стресов ден с тенденция към инциденти за родените в третата декада. Луна и Уран от вашия знак образуват тежки аспекти с Плутон и Юпитер от Козирог и Везни. Нищо важно и амбициозно да не се предприема. Ако вярвате на прогнозите ни, прекарайте този ден по-лежерно или направо в легнало положение. Не се занимавайте с тежка и несвойствена работа. Не е нужно на никому нищо да доказвате. Не е ден за каскадьорски изпълнения. Не приемайте нови идеи и не споделяйте своите. Не се дръжте агресивно, ще затегнете възела.

Телец 21 април – 20 май

Ден на мрежата. Всеки може да бъде оплетен в интриги, дори и такъв внимателен и стабилен в материално и финансово отношение човек като вас. Всеки си има слабост, а в момента някой търси вашата, играе по тънката струна на душата ви и се опитва да ви манипулира. Едва ли ще му се получи. Телецът съчетава здрав и силен дух в здраво тяло и всичко това поддържано от пресметлив ум. Късно тази вечер ще направите своя силен и добре пресметнат ход. Ще оберете овациите и парите на лаиците. Тотото на живота ще работи за вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този ден печелят добре информираните и тези, които дърпат конците и са изградили мрежата, в която всички сме оплетени с връзките си. Ден на паяка и неговата жертва. Няма да има други роли. Ако посредниците вземат страна, ще трябва да изложат на показ пристрастията си. Не предприемайте нищо съществено, останете си у дома, ако имате такава възможност, и не взимайте участие в различни изяви, на които може да бъдете поставени в стресова ситуация. Очаквайте опити за въздействие и натиск на слабото ви място.

Рак 22 юни – 21 юли

В този ден са заложени капани за наивници на всякаква възраст. Родените в третата декада са в най-неблагоприятна позиция. Най-лошият ден в месеца за обвързване и сключване на брак. Кой както може ще настъпи и притисне другия, ще го манипулира и изнудва. Не слагайте начало на такава връзка. Добре премислете ходовете си. Денят е свързан и с нравствената чистота. Ако излъжете, ще ви излъжат и в крайна сметка ще излъжете себе си. Постойте край огън, мислено изгорете в него всичко негативно в живота си.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада ще имат най-големи предимства, ще се наложат над околните, ще притиснат длъжниците си и дори тези, които нищо не им дължат, ще се почувстват принудени да им служат и услугват. Проблемите ви може да дойдат късно вечерта, когато ролите ще се сменят и вие ще сте притиснатият и притесненият. Може да загубите пари и влияние. Не участвайте в залагания тази вечер. Не се дръжте хазартно и във връзките. Може да попаднете в изнудващи положения, от които трудно ще се измъкнете. Чакат ви два тежки дни.

Дева 23 август – 22 септември

Имайте търпение, не предприемайте нищо важно и значимо в днешния ден. Късно вечерта пред вас ще се отвори неочакван късмет и възможност да спечелите и да се внедрите в престижна среда. Ще получите изгодно предложение и покана и в следващите два дни ще направите най-силния си ход може би за цялата година. Този ден носи тенденция към зарибяване и използване. Останете, където сте, проучвайте, систематизирайте нещата, правете огледи и не споделяйте намеренията си. Утре Марс ще навлезе в Дева и ще ви даде сила.

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък, рисков и разболяващ ден за родените в третата декада. От няколко страни ще ви оказват натиск, ще спекулират с търпението ви и ще ви притискат с изисквания. Дори и най-близките няма да се съобразяват с желанията ви. Не взимайте участие в състезания, свързани с тежки преходи и голямо физическо натоварване. Не теглете кредит. Щадете се максимално, защото другите едва ли ще ви пощадят. Изискването и претенциите към вас ще са огромни. Не се обвързвайте. Неблагоприятен ден за сключване на договори и брак.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще се възползвате активно от ресурсите, чувствата и възможностите на околните. Ще си припишете за своя чуждата идея. Препъвате един, а друг ще обяздите и накарате да върши вашата работа. Така ще е до вечерта, когато колелото на съдбата ще се завърти и ще ви постави на колене. Навлизате в труден финансов период. Внимавайте в какви отношения влизате, какво придобивате и с кого се свързвате. Тази вечер ресурсите ви се стопяват, така както през деня вие сте стопили нечия душа с натиск и претенции. Не играйте хазартно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще извлекат максимални ползи от грешките на другите. Намирате пролука и се измъквате от тежка криза или от нечие въздействие и натиск. Идете сред природата, постойте край огън, прочистете мислите си от негативизма. Не взимайте решения под диктат. Не се обвързвайте, не се женете и не давайте дума, от която не може да се отметнете. Това, което свършите сами, утре ще ви позлати. Идеите и срещите ви късно тази вечер са печеливши, но през деня сте изложени на негативно влияние.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес хитрата сврака ще падне с двата крака в капана. Това се отнася с по-голяма сила за родените след 10 януари. Заслепени от емоции или от някой, който гъделичка самолюбието ви, ще паднете в капана. Бъдете внимателни, не играйте хазартно, не рискувайте с тежки физически натоварвания. Не правете предложения и не се женете. Бъдете сигурни, че всяко едно обвързване ще ви сложи примка на шията, от която няма да има измъкване и отърване. Спазвайте изискванията за безопасност. Вероятни са инциденти.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Изключете телефона, не позволявайте да ви притесняват и включват в игри, които ще ви противопоставят на един и може да ви скарат с друг. Работете сами, на свой терен и със свои средства. Точно днес не искайте подкрепа и помощ от никого, не давайте и не взимайте заеми. Всичко, което поискате, ще плащате с лихвите. До два дни не участвайте в залагания. Обмислете действия и бъдещи начинания. В следващите два дни ще сте на нечие разпореждане и в услуга на чужди интереси. Важното отложете за 12-и, 14-и или 15-и.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за обмисляне и планиране. Не започвайте нова връзка, не се женете и не правете предложения. Сключените договори ще работят в услуга само на един от партньорите. Не се знае кой ще обере позитивите и кой негативите. Запалете свещ и обиколете стаите на дома. Късно тази вечер обстановката при вас се стабилизира. Може да получите чудесно предложение и покана за следващите два дни, в които ще си прекарате чудесно. Друг ще плаща за екстрите и желанията ви. Ще ви търсят за съвети и професионален съюз.