Хороскоп за днес – 12 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
359
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 12 октомври 2017 г.:

Овен 21 март – 20 април

Предприетото днес прибързано, без обмисляне и съгласуване на подробностите с партньори ще ви донесе неприятности и разходи. Вероятни са проблеми с документи и разрешителни. Нещо ще се обърка. Прегледайте отново подготвените дела и документи, потърсете компетентно мнение за нещата, в които се съмнявате. Не е срамно да попиташ, за да не се червиш и ядосваш после. Очертават се здравословни проблеми и инциденти. Концентрирайте се, не се разсейвайте, не губете нишката на това, което правите.

Телец 21 април – 20 май

Не се скъпете, платете за необходимата ви консултация и ще си спестите много нерви в днешния объркан ден. Сега е момента да се поровите в специализирана литература и в справочници. Потърсете съвет от капацитет, научете си урока и не отивайте неподготвени на делови и представителни срещи. Ще ви посрещат по визията, но основната проверка ще е върху интелектуалния ви потенциал и знания. Запишете се за нов квалификационен курс, опреснете езика, който ползвате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с повишени изисквания както към вас, така и от ваша страна към другите. Задвижва се тестова програма. Ще се наложи да покриете някои нормативи, да покажете ниво на знания и компетентност. Може да се наложи да се явите на изпит и прослушване, но и да участвате в комисии по всевъзможни въпроси и събития. Ще си проличат хората с голям умствен капацитет, както и лаиците. Никъде не отивайте неподготвени. И сънищата от тази сутрин ви носят някакво подсещане и знание, което ще ви потрябва.

Рак 22 юни – 21 юли

Рисков ден за родените в третата декада. Спазвайте правилата, движете се внимателно, не си позволявайте отсъствия от местата на личния ви интерес. Съдбата ви е подготвила житейски урок, който е повторение на ненаученото и неусвоеното в миналото. Блъскате стена с главата, вместо да заобиколите, да намерите друг начин и да преодолеете преградата по пътя. Конкуренцията ще ви нанесе удар. И в любовта ви очакват уроци, които трудно ще преглътнете. Някой ще си тръгне. Обръщате гръб на миналото.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за изпити и покриване на определени нормативи в местата на личния ви интерес и работна позиция. Всичко, което научите сутринта ще ви е от полза през деня. И сънищата представят картинно част от решението на проблемите ви. Постарайте се да се доберете до явни и тайни източници, които да ви осветлят по важен за бъдещето и бизнеса ви въпрос. Денят е благоприятен за избор на нов екип, за приемане на нови членове, за издигане на заслужена позиция на хора с умения и подходяща квалификация.

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията в този ден е да изкарате допълнителни пари като консултанти и преподаватели. Не отклонявайте покани за делови участия. Може да ви предложат и по-добра служебна позиция, ако се представите на ниво. Знанията лесно се усвояват. Хора като вас, с нужната квалификация и подготовка добре ще преподават наученото. Ще влезете в различни роли. Срещите ви от този ден ще помогнат да влезете в нова среда и в нова група по интереси. Ще намерите допълнителна работа.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не поемайте излишни рискове. Внимавайте при пътувания, никъде не отивайте без нужната подготовка и оборудване. Животът ще ви подложи на тест по пригодност. Някой ще трябва да защити служебна и социална позиция, да представи нужните документи и сертификати. Търсете подкрепа от квалифицирани специалисти по темите, които не са ви ясни. Лесно се усвояват знания. Ще ви се наложи да усвоите и някои болезнени уроци. Не повтаряйте стари грешки. Съобразете се с изискванията на момента.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще получите поверителна информация, ще спечелите конкурс и ще се представите добре на изпит. На някои места ще действате манипулативно, а на други изкусително ще внушавате, че може да ви се доверят, че притежавате необходимия потенциал и лична квалификация. Днес Скопионът е омайник и в любовта. Хора с чувства и привързаност към вас ще ви правят безплатни услуги. Ден на просветление по отношение на въпроси, за които до момента не сте имали право на достъп. Картинката се изяснява.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Отделете повече време за проучване, за изпити, за придобиване на нови знания и информации, които в следващите дни ще са ви от полза на работното място и в средата, в която възнамерявате да влезете. За да постигнете целите си трябва да изпипате детайлно поставените задачи. Вникнете в подробностите на дейноста, която движите. Потърсете и квалифицирана помощ , ако не можете да се справите сами. Не е срамно да попиташ, важното е да знаеш, да си информиран и добре подготвен за делата, които предстоят.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден, в който много неща може да се провалят и приключат за вас, ако не сте в час с изискванията на момента, с нормативната база и с документите, които трябва да се представят. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Може да се провалите на изпит или да отхвърлят личната ви кандидатура. Бъдете особено внимателни на пътя, в отношенията и в задачите, които са ви поставени. Ще се появи конкурент със силен гръб и протекции. Всяко отсъствие или невнимание на работното място ще се използва. Здравето е нестабилно.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще бъдете търсени и подкрепяни в инициативите, особоно в тези които са свързани с нечий просперитет и изидигане на работното място. Чудесно е да се работи в екип, да се определят точно правилата и всеки да ги спазва. Влезте в нова среда и в нова група по интереси. Близо сте до усвояване на тайно знание и на информация, която не се дава на всеки и върши много добра работа за ориентиране къде да отидете, с кого да работите и преговаряте. Нищо важно да не се отлага за утре. Не планирайте публични изяви.

Риби 20 феврури – 20 март

Интуитивно ще усетите накъде духа вятъра. Получавате от първоизточника съвети и предписания. Постарайте се да научите и да се информирате преди останалите за шефските проекти и партньорски намерения. Може да си позволите и малко повече алтруизъм. Направете жест, обучете някого, предайте опита си, създайте свой екип и напътствайте младите колеги. В този ден информацията струва скъпо, особено ако е актуална и получена в точния моминт. Ще спечелите от консултантска дейност.