Kaypro Macadamia Промо Пакет Макадамия: Шампоан с Макадамия 1000мл + Балсам за коса с Макадамия 1000мл + Серум за коса с…

1
1138
Добави коментар
mashbg
mashbg

Съживяващ шампоан с макадамиа за накъсана и изтъняла коса.Професионалният шампоан от серията омекотява и придава лъскавина на косата Ви.Прави косата Ви по здрава и с копринен блясък. Иамива деликатно и предотвратява процеса на оксидация , причинена от термично, механично и от околната среда въздействие.

Професионален балсам за коса с макадамия специално предназначен за късаща се и тънка коса. Неговата балансираща формула  перфектно разплита и омекотява косата. бе да е отежнява. Бласам също така придава изключителен блясък на косата.

Съживяващ серум съдържащ чист екстаракт на масло от макадамия, изкючително полезен като действие за късаща се и деликатна коса. Хидратира и подхранва дължините и върховете на косата, като придава лъскавина и невероятна копринена мекота на косата Ви.Серума  за коса елиминира цъфтящите краища, заплитането на косата и нежеланатао и накъдряне . Продукта не се отмиване.

 KAYPRO e реномирана марка от италиански професионални продукти  за коса, както и теарапия за коса и скалп.Всичките професионални продукти от серията имат иновативна формула и  съдържат безценни натурални съставкии  и са произведени от  актуални модерни технологий, които спомагат косата Ви да  изглежда ослепително красива и блестяща.Професионалните продукти на марката са подходящи  за употреба както в салоните така и за дома.