Как да получите най-добрата сделка при пазаруването на 11.11.2017г.

2
397
Добави коментар
power
power

Хайде, приятели!

Отново е 11-11, известен като дена с най-големите намаленип или Singles Day. Ако сте нови, позволете ми да ви обясня: това е най-големият ден за пазаруване на AliExpress, както и на другите китайски сайтове за електронна търговия като GearBest, DHGate и BangGood. И аз съм тук, за да се уверите, че можете да разберете само за най-добрите цени за покупка и да пропуснете измамни такива.

По време на тази разпродажба ще има 3 вида сделки:

Изкуствено завишени сделки и цени за продажба. Това включва увеличаване на цената една седмица преди продажбата и намаление на цената в деня на продажбата, така че в крайна сметка плащате редовната цена на продукта
Реални сделки за продажба, където продавачът намалява значително цената на една водеща стока и се опитва да ви продаде други продукти от своя магазина.
Сделки с ограничени количества, където реномирани марки като Xiaomi, KZ, Bluedio, Huawei и др. Предлагат ограничено количество продукти на преференциална цена.

Идеята е да пазарувате от последните 2 опции за да полуичите най-добрата цена от разпродажбата на Алиекспрес на 11.11.

Как да оцелеем по време на разпродажбата на 11.11?

Не купувайте неща, от които не се нуждаете, само защото те се продават. Вероятно ще се окажете тъжни и няма да сте доволни от покупката а и няма да имате никаква полза от продукта, ако реално не ви е необходим.
Ако купувате малка електроника, проверете цените на други уебсайтове (GearBest, DHGate и BangGood), за да се уверите, че цената не е изкуствено завишена, за да изглежда по-евтина в дена на разпродажбата.
Започнете да планирате предварително. Добавете неща към количката, за да платите всичко наведнъж. Ще има по-голям шанс да получите купон, който ще ви даде по-голяма отстъпка … … което ни води до следващата точка:
Проверете дали продавачът има талони. Понякога ще можете да спестите още повече след добавяне на съществуващата отстъпка.

Преди да завършите плащането, разгледайте последната публикация в блога с най-добрите оферти от 11.11. 2017 г. за продажба, за да видите дали има други сделки, от които бихте могли да се възползвате.

Тагове: Разпродажба, промоция, отстъпки, Aliexpress sale 11.11