Бетфеър футбол- Мачове от 25-тия кръг на “Премиър Лигата”! | Вземи 200лв. начален бонус от Betfair! 30.01.2018г.

3
296
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Бетфеър футбол- Мачове от 25-тия кръг на “Премиър Лигата”! Тази вечер ще се играят три интересни двубоя от английското футболно първенство. Тук ще получите предварителна информация за състоянието на двубоите, както и техните Betfair коефициенти за краен изход от срещата.

Ако все още нямате регистрация в сайт за спортни залози, Вие може да се възползвате от нашия начален Betfair бонус код, при направата на нова регистрация в онлайн букмейкъра.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Срещите които ще се играят тази вечер и техните Бетфеър коефициенти са:

Суонзи – Арсенал

Срещата е с начален час 21:45 часа на “Стадиона на свободата” в град Суонзи. Арсенал има две поредни победи, а в последната среща между отборите “артилеристите” постигнаха победа с 2-1. Бетфеър коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Суонзи   – 7.00

Х за равенство            – 4.50

2 победа за Арсенал – 1.50

 

Уест Хям Юнайтед – Кристал Палас

Срещата ще започне в 21:45 часа на “Олимпийския стадион” в Лондон. Двата отбора ще играят без голяма част от титулярните си състави. И двата отбора са в центъра на класирането, като “чуковете” са с две места напред. В момента гостите са в лоша форма и губят от три мача насам.  Бетфеър коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Уест Хям             – 3.10

Х за равенство                         – 3.25

2 победа за Кристал Палас – 2.50

 

Хъдърсфийлд – Ливърпул

Тази вечер от 22:00 часа отборът на Юрген Клоп ще гостува на Хъдърсфийлд, на “Кирклийс Стейдиъм”. Двубоят ще бъде излъчен по “Диема спорт”. Има вероятност гостите да излязат на терена без Адам Лалана. Ливърпул са на четвърта позиция в класирането, а домакините са 14-ти. Бетфеър коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Хъдърсфийлд – 11.00

Х за равенство                        – 5.50

2 победа за Ливърпул         – 1.33

Това са всички мачове, от английското първенство, които ще се изиграят тази вечер! За повече спортни статии, не спирайте да следите блога на Бонус Кодове! В сайта ни може да откриете и други бонус предложения, като нашите: Бет365 бонус код, Efbet бонус код, Бет365 казино и Бет365 покер.