Хороскоп за днес – 1 април :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
328
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 1 април 2018 г.:

Овен 21 март – 20 април

Цветница е, търсим радост за душата и сетивата. На всички нива ще се действа превъзбудено с желание да се изпитат неизпитани преди наслади. Контролът трябва да е на ниво. Не допускайте изкушенията да вземат връх над разумната преценка. Бъдете внимателни, не отивайте в крайности и стойте далече от местата, където назряват конфликти. Меркурий и в точен съвпад със Слънцето в знака на Овена. Това е аспектът на гениалната лудост, на внезапното озарение и на действията, които изобщо не сте очаквали.

Телец 21 април – 20 май

Изкушенията ще са на всяка крачка, скандалите ще се възпламеняват лесно от ревност и тормозещи чувства. Смирете амбицията и претенциите. Едно любовно увлечение ще ви донесе радост и щастливи мигове, но едва ли ще продължи дълго. Ден на краткотройното удоволствие, след което следват дълги дни на разочарования, особено в любовта. Дано в последствие не се окаже, че трябва вие да платите сметката. Полезно е да се защитават справедливи каузи и да се подкрепят хората създаващи ви удобства и защити.

Близнаци 21 май – 21 юни

Зад красотата и еуфорията наоколо прозира желанието да блеснеш, да придобиеш, да вземеш повече от другите и да се възползваш от нещо чуждо. Сексуалните желания трудно се овладяват. На път сте към изневери и изнервящи положения, в които ще ви се иска едно, а ще ви дават и предлагат друго. Малко повече алтруизъм ще ви се отрази добре. Не губете реалната си преценка за нещата. Вероятно е да ви провокират и да ви спретнат компромат. Не яжте ябълки-плода на изкушението. Останете в позната, свойска и близка среда.

Рак 22 юни – 21 юли

Контролирайте апетита, алкохола и превъзбудата, ако не искате да си имате неприятности в празничния цветен ден. От една забележка и  поглед накриво дори, може да пламнат свещени войни и да се изпокарате с приятели и роднини. Не провокирайте добрите намерения на околните и ако усетите, че наближава буря опитайте да свалите напрежението като обърнете всичко на майтап. Не поемайте излишен риск, не правете облози и не провокирайте околните да се държат екстремно. Очертават се неприятни инциденти и утре.

Лъв 22 юли – 22 август

Цветница, празник на цветята и сетивата. Срещите минават в превъзбудено състояние и с желание да се опитат всякакви удоволствия. Препоръчва се диета, но кой ще ти я спазва. Добре е да се контролирате във всеки момент. Не посягайте често към алкохола, ограничете и връзките на чуждо. За всички удоволствия изживени днес ще се плаща с проблеми в здравето и в партньорските връзки, които сте неглижирали. Препоръчва се малко повече аскетизъм. Не се впускайте в прибързани любовни отношения и екстремни спортове.

Дева 23 август – 22 септември

Чудесен празничен и цветен ден, в който ще изживеете чудесни моменти, ще се видите с приятели, ще споделите своя и чужда радост. Ако го давате лежерно и не отивате в крайности ще се радвате на разбиране и личен комфорт. Не се състезавайте с никого за нищо. Съдбата ще ви даде повече отколкото на другите, ако изчаквате реда си, ако спазвате добрите обноски и добрия тон. Препоръчва се прочистване на връзките и душата. Излезте сред природата, обмислете живота и отношенията си, вземете решение за промяна.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще изживеете тежки и провокиращи моменти. Бъдете внимателни и се приберете навреме, ако ще пътувате. В този ден апетитите са огромни, всеки иска да вземе повече от живота, от връзките и отношенията си с околните. Някъде ще ударите на камък, а другаде ще навлезете в непозволени територии. Очертават се рискови положения и ситуации, които е добре да се избегнат с повече чистота и разбиране в отношенията. Днес е трудно да надвиеш желанията на тялото. Ще прекалите с храната, алкохола и в играта на чувствата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес желанията взимат връх над разумната преценка. Може да отидете далече в играта на чувствата, да прекратите стара връзка или да започнете нова. Днес апетитите са огромни, но утре страстите ще се уталожа,и ще се чудите как сте могли да харесате този или онзи. Останете с добре познатото старо. Не изневерявайте, може да ви спретнат компромат. Ставате лесно податливи на влияние и сами се опитвате да повлияете в избора на тези, които сте си набелязали. Любовта отстъпва място на секса, връзките са неравностойни.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на високите скорости, на големите амбиции и цели, които може да ви скарат с близки и приятели. Контролирайте се, не искайте много от живота, движете се по линията на най-малкото напрежение и съпротивление. Лесно може да избухнат скандали  за територии на влияние. Ден на хищническите апетити и на хората които не признават откази. Доминират страстите и емоциите, а те никога на са добър съветник. В тесен роднински и приятелски кръг ще изживеете приятни и щастливи моменти. Направеното с голяма амбиция ще зацикли.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес от играчка може да стане плачка. Контролирайте се максимално, не отивайте в крайности в отношенията и не позволявайте на апетитите да надделеят над разумната преценка. Очертават се проблеми при пътуване и общуване. Компромисите ще са рядко явление. Всеки е тръгнал с голямата кошница. Ограничете контактите с хора, които винаги ви предизвикват. Не си помрачавайте празника с участие в спорове, залози  и облози. Утре е точният съвпад на Марс и Сатурн във вашия знак. Агресията все нанякъде ще избие.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Наслаждавайте се на деня без да искате много и да притискате близките с желания в една или в друга посока. Ще имате един тих, слънчев и щастлив ден, ако намалите претенциите към себе си и околните. Контролирайте апетита и пиенето, ако не искате да си имате проблеми във връзките и любовта. Лесно е да се отиде в крайности. Може да се окажете в доброволна или принудителна изолация и да изпуснете купона. Ще се чувствате добре на свой терен. За утре не планирайте тежки натоварвания и отговорни срещи. Водете балансирана политика.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще имате един прекрасен, ведър и релаксиращ ден, ако знаете какво искате и от кого. Ако още не си давате сметка за действията си в една или в друга посока, ще изпаднете в неприятни положения и ще привлечете нелоялно партньорство. На това пълнолуние апетитите са огромни, превъзбудата ни прави невнимателни и готови на рискове, които не си заслужават усилията. Ще се чувствате добре далече от големите светски сборища, близо до истински приятели и любими хора. Ще сънувате пророчески сън, показващ проблеми и решения.