Вижте в какъв лукс живее Лепа Брена – палат за милиони (снимки)

1
332
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лепа Брена живее като кралица, вижте дома й

Балканската легенда Лепа Брена (истинско име Фахрета Яхич), живее като истинска кралица. Най-известната изпълнителка на полуострова има дом, за който мнозина могат да й завиждат.

Лепа Брена живее в селището Бежанинска коса в една наистина уникална къща. Домът й е близо до тези на най-близките й приятели, а за да се радва на спокойствие и комфорт певицата, около него са издигнати високи огради.

Лепа Брена с дом – мечта

Къщата на фолк дивата има и просторен двор, в който е построен още един голям жилищен обект, където Брена и съпругът Боба и техните деца правят големи частни партита. Семейството разполага със собствен френски готвач, който стана близък приятел и верен приятел на певицата, споделя тя самата.

Певицата се радва на великолепен дом със семейството си

Лепа Брена и Боба закупиха имота още преди години, като похарчиха за него около 200 000 евро за обновяването на къщата. Още толкова им струва и желанието на синовете им да разполагат със собствени домове в рамките на комплекса.

Щастливото семейство има прекрасни спомени тук

Изпълнителката пръснала над 200 000 евро за ремонти и вътрешни постройки за синовете си

Тази есен певицата реши да я обновява изцяло, което предизвика и любопитството на сръбските медии. С дрон бяха направени снимки на комплекса и се виждаше, че новия дом на Лепа Брена е решен в английски стил.

Луксозния комплекс не е единствен за съпрузите. Имат къща в Маями и дом в Монако

Известната двойка притежават и луксозен имот в Маями, за който са отделени 950 000 долара, по препоръка на техния кум Джон Киряк, бивш руски тенисист, а днес голям бизнесмен и милионер. Той има добро око за недвижими имоти и им препоръчал да си купят и апартамент в Монте Карло, на най-скъпата улица, Грейс авеню, където живее и Новак Джокович.

Свързани