Настолна лампа за дневна от Хималайска сол 1,5-2 кг с дървена основа

1
203
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Хималайските лампи от естествени кристали са една прекрасна придобивка и страхотна инвестиция.

Добавихме в нашия онлайн магазин към новата ни категория интериорно осветление, поредното осветително тяло с нов размер – настолна лампа за дневна от хималайска сол с дървена основа и големина 1,5 – 2 кг. Тази сравнително малка лампичка е едно истинско съкровище, което е изключително компактно и подходящо за всяка стая в дома Ви или в офиса.

Какво всъщност е специалното при тези лампи за дневни и спални?

Хималайските лампи от солни кристали са съставени изцяло от 100 % натурална и чиста хималайска сол. Наричана още розова сол, каменна сол, Хималайска морска сол и Хималайска кристална сол, тя е здравословният заместител на готварската сол и играе много по-голяма роля, от просто подправка за ястието ни. 

Съдържанието на розовата сол е богато на минерали и микроелементи, от които Калий, Магнезий, Калций, Мед и Желязо, на който се дължи и розовият цвят на солта. Може да срещнете хималайската сол в червеникъв, матов и прозрачно бял цвят, но тези цветове са по-редки.

Тази сол е изключително полезна за човешкия организъм. Тя има антибактериални и противовъзпалителни свойства, укрепва имунната система, подобрява храносмилането, балансира Ph на тялото и още много други ползи. 
Настолната лампа за дневна, съставена от тази полезна сол, пречиства въздуха и създава една топла и уютна обстановка. 

Осветителното тяло излъчва здравословни отрицателни йони, които успяват да неутрализират голяма част от вредните положително заредени йони и по този начин подобряват качеството на въздуха, който дишаме, което подобрява и нашето физическо и емоционално състояние. 

Вредните положителни йони, наречени още „електрически смог“ се излъчват от електрическите устройства, които са постоянно в непосредствена близост до нас и са неразделна част от нашия живот. 

Всъщност този „електрически смог“ влошава сериозно състоянието на въздуха, което в последствие действа много зле върху здравето и цялостното ни състояние. 

Хималайските настолни лампи за спалня и дневна са наречени най-добрите естествени въздушни йонизатори, те увеличават броят на отрицателно заредените йони в стаята и подобряват многократно качеството на въздуха.

Красивите хималайски кристали излъчват богати и приказни цветове, които също притежават лечебни свойства. Затоплят стаята, помагат за отпускане на мускулите и подобряват настроението. 

Нарекохме тази настолна хималайска лампа за дневна инвестиция, защото тя всъщност е точно това. Ако я пазите от влага тя е буквално за цял живот. Нейният ефект не намалява с времето. Важно е да държите настолната лампата далеч от вода, да почиствате събралия се прах и да сменяте крушката.

При наличие на влага, просто включете лампичката в електрическата мрежа, тя ще се нагрее и водните частици ще се изпарят.

Ако спазвате тези правила, Вие ще сте горди притежатели на хималайска солна лампа за дневна и спалня през целия си живот. 

Хималайската лампа настолна, притежаваща размерите 1,5 – 2 кг и височина около 18 см. е ръчна изработка лампа от естествени хималайски кристали. Поради малките й размери, имате свободата да я поставите навсякъде в дома ви. 

Препоръчително е, за да получите максимални резултати от ефекта на работа на лампата, да изберете места върху или в близост до електрическите уреди. Например, тази лампичка би прилегнала прекрасно до телевизора ви в стаята, на бюрото до компютъра или дори положена в средата на масата, особено ако има пушачи. 

Може да я поставите в спалнята ви, за да ви помогне да се отпуснете и да спите спокойно.

Много е подходяща и по време на медитация или масаж.

Интересен страничен ефект, който вероятно ще забележите, е че тъй като лампата е направена от цял блок сол, много хора започват да усещат солен привкус в устата, след като се сдобият с нея. 

Казваме вероятно, защото има такива, които не притежават сензитивност към розовата сол и не получават този привкус.

Технически характеристики на настолна лампа за дневна:

При поръчка, получавате хималайската лампа в комплект с една крушка и дървена основа.
Тегло на продукта: Това осветително тяло има компактните размери – големина от 1,5 до 2 кг и височина около 18 см.