EFBET | fBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

1
495
Добави коментар
sapa84
sapa84

На какво можем да залагаме в Efbet?

Въпреки голямото си разнообразие от услуги, които предлага сайтът в днешни дни, флагманът на неговите предложения продължават да бъдат спортните залози, като в лявата част на страницата за залози можете да разгледате всички спортове, за които се предлагат залози, като те са почти тридесет.

Макар изборът при почти всеки един от наличните спортове да е голям, то нищо не може да се сравни с изборът от футболни мачове, които са трицифрено число почти всеки ден, а през уикендите броят им скача многократно. Няма значение на кое първенство сте фенове – в сайта се приемат залози на абсолютно всяко едно професионално първенство по света, както и с много полу- и напълно аматьорски.

Броят на различните пазари за мачовете от големите първенства не пада под 100, което се дължи на възможността за залози за корнери, картони, хендкапи, голове, голмайстори и много други неща в една футболна среща.

Както отбелязахме още в началото на ревюто ни, коефициентите са един от най-големите козове в ръката на българската букмейкърска къща. Докато наземният събрат на Efbet винаги е бил критикуван заради ниските си коефициенти, то онлайн версията предлага коефициенти, които са напълно равностойни или дори по-добри от тези на на световните лидери. Това важи с особена сила за най-големите пазари, при които маржът на печалба достига рекордни равнища от едва 1-2 процента.

Малко по-голям е маржът при залозите на живо на оператора, но там пък играчите могат да се наслаждават на функции, които им помагат да правят по-успешни прогнози – статистики на живо за всеки един мач, заедно дори с пряко предаване на десетки мачове всеки ден.

Спортните залози на живо и пре-мач не са всичко, което предлага сайтът. Можете да залагате с реални пари и да печелите още чрез стотиците казино игри на българския оператор (в това число и игри, които се развиват на живо пред очите ви) и шестте виртуални спорта.